IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни изкара 239 млн. долара за година, номер едно е

23 август 2018 08 00

Звездата оглави класацията на Forbes

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джордж Клуни оглави класацията на най-високоплатените актьори на годината, съставена от американското списание Forbes, предаде ТАСС.

За 12 месеца 57-годишният Клуни е спечелил 239 милиона долара. Освен хонорарите от киното, актьорът е получил значителни доходи от продажбата за 1 милиард долара на основаната от него компания за производство на текила "Касамигос текила".

Втори в класацията е бившият кечист Дуейн Джонсън-Скалата със 124 милиона долара. Той се озова на тази позиция благодарение на участията си в успешната кинопродукция "Джуманджи: Добре дошли в джунглата".

Трети е Робърт Дауни-младши с 81 милиона долара. По-голяма част от приходите му са били осигурени от снимките в "Отмъстителите".

Следват в класацията на "Forbes" Крис Хемсуърт с 64,5 милиона, Джеки Чан с 45,5 милиона, Уил Смит с 42 милиона, индийската звезда Акшай Кумар с 40,5 милиона.

В списъка влиза и комикът Адам Сандлър с 39,5 милиона, индиецът Салман Хан с 38,5 милиона и Крис Еванс с 34 милиона долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари