IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Минаж с тежко детство, ужасите – в документален филм

8 октомври 2018 14 20

Ставала е свидетел на насилие у дома

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Ники Минаж подготвя документален филм, в който говори открито за трудностите по пътя към успеха. Това стана ясно от нейния профил в Instagram, където тя сподели кратки откъси от него.

В интернет пространството вече се върти и официален трейлър към филма, който носи името „Queen“ (Кралица).

Във видеото, качено в социалната мрежа, Минаж разкрива със сълзи на очи, че почти всеки ден е ставала свидетелка на домашно насилие.

„Спомням си как баща ми биеше мама. Аз бях малка и стоях с вдигнати ръце пред нея, за да я предпазя“, обяснява рапърката. По думите ѝ, постоянният тормоз у дома я направил по-силна. Оттогава тя се зарекла, че никога през живота си няма да позволи на някого да се държи така с нея.

„Може би затова някои хора ме смятат за дразнеща, злобна или каквото друго си поискат, но това е моят живот и няма да позволя на никого да ме обижда по този начин“, споделя още тя.

Певицата говори още за първите стъпки в своята музикална кариера. Тя не крие, че в началото се е страхувала дори да влезе в студиото и е треперела до микрофона, но после бързо добила увереност в способностите си.

Това не е първият филм за живота на Ники Минаж. През 2015 г. MTV пусна видео, посветено на нея, озаглавено „My Time Again“.

Изпълнителката все още не е обявила датата за премиерата на филма си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари