IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок дари 100 000 $ за животните, евакуирани в Калифорния

14 ноември 2018 11 35

Редица знаменитости напуснаха домовете си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сандра Бълок дари 100 000 долара, за да се осигурят грижи за животните, които бяха евакуирани по време на пожарите в Калифорния, съобщи Контактмюзик.

Пожари опустошиха редица райони в Южна Калифорния, включително Малибу и Калабасас. Огнената стихия накара редица знаменитости да напуснат домовете си. Заедно с хората бяха евакуирани и много домашни любимци. Сега става ясно, че 54-годишната холивудска знаменитост е дарила значимата сума на организацията „Хуманно общество на окръг Вентура“, която ще допринесе да бъдат спасени домашни любимци и ще се грижи за тях. В постнато от въпросната организация послание във Фейсбук се казва, че тя е признателна за направеното от Бълок и семейството ѝ дарение на стойност 100 000 долара.

„Усилията ни за спасяване и евакуиране на тези животни привлякоха вниманието на Сандра и нейния екип, които засвидетелстваха подкрепата си“, се уточнява в посланието. „Бълок и семейството ѝ се свързаха и с други организации. Този път тя искаше да помогне на онези, които са на „фронтовата“ линия и се притичват на помощ на изложени на опасност животни, като се надява, че и други ще направят същото.“

Дарението на звездата от филма „Бандитките на Оушън“ ще даде възможност да се осигурят грижи за редица животни, включително коне, бикове, магарета, свине, кокошки, патици, кучета и котки, които бяха принудени да избягат от бушуващите пожари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари