IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приеха бременната Ейми Шумър в болница

19 ноември 2018 12 40

Комедиантката не спира да повръща

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Всеки, който казва, че вторият триместър е по-хубав, не знае или не казва цялата истина“. Това написа Ейми Шумър в Instagram, където качи стряскаща снимка. На нея тя изглежда ужасно бледа и е на системи в болницата.

Комедиантката побърза да успокои своите фенове, че тя и бебето са добре. „Този триместър съм много по-зле от първия. Имам хиперемезис. Чувствам се голяма късметлийка, че съм бременна, но това е кошмар“, сподели тя в социалната мрежа.

Шумър се извини на своите фенове от Тексас заради несъстоялото ѝ се шоу в града.

„Изпращам моята любов на лекарите и медицинските сестри, които се грижат страхотно за мен и Тати (кучето ѝ)“, написа още Шумър.

Хиперемезис гравидарум е остро състояние, при което бременните повръщат непрестанно сутрин. То е много изтощително за организма. Кейт Мидълтън също е страдала от него по време и на трите си бременности.

37-годишната Ейми Шумър и съпругът ѝ Крис Фишър очакват първото си дете през март. Двамата обявиха щастливата новина в началото на октомври.

Четете още:

Ейми Шумър показа бременното си коремче

Не може без шега: Ейми Шумър обяви, че е бременна. Вижте как...

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари