IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По Боливудски: Бионсе на сватбата на дъщерята на най-богатия индиец

12 декември 2018 06 50

Сред гостите бе и Хилари Клинтън

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Американската певица Бионсе бе на сватбата на дъщерята на най-богатия индиец Мукеш Амбани, предаде Асошиейтед прес.

Иша Амбани и Ананд Пирамал, който е син на милиардер, ще сключат брак в сряда в Мумбай. Тържествата започнаха още през уикенда.

Бионсе пя на празника в неделя в старинния град Удайпур. Тя изпълни свои хитове като „Crazy in Love“ и „Perfect“. След това качи снимка в Instagram с един от тоалетите си, както и видео с откъс от изпълнението си. Сред гостите бяха Хилари Клинтън и много боливудски звезди.

Миналия уикенд Иша Амбани беше шаферка на сватбата на актрисата Приянка Чопра и певеца Ник Джонас.

Мукеш Амбани е начело на компанията Релиънс индъстрийс, специализирана в нефтохимическата промишленост и има нетно състояние от 47 милиарда долара, предаде Ройтерс.

Кланът Пирамал, от който произхожда младоженецът, има акции във фармацевтичната промишленост и в бизнеса с недвижими имоти. Двойката се сгоди в луксозен хотел на италианското езеро Комо пред 600 гости.

Поканите за сватбата пък включваха колиета и скъпоценни камъни, поставени в кутии с цветя на стойност 300 000 рупии (4236 долара) всяка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари