IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе в Ловеч, Ед Шийрън – в Златарица... „Концертите“ на звездите у нас

25 януари 2019 12 30

Snoop Dogg пък ще пеел пред парламента по повод Априлското въстание

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Поредица от събития заливат социалната мрежа Facebook, свързани с участия на световноизвестни звезди в малки населени места у нас.

Разбира се, концертите са шега, която предизвиква различни чувства в онлайн потребителите, разказва Bulgaria ON AIR.

Бионсе на площад „Тодор Кирков“ в Ловеч, Лана Дел Рей на Шопския празник в Елин Пелин, Ед Шийрън ще разплаква момите на Празника на туршията в Златарица.

Това са само част от световноизвестните звезди, които ще пеят на не толкова мейнстрийм местенца у нас. Да си помисли човек, че преди местните избори, малките общини са развързали кесията.

А рапърът Уиз Калифа ще пее на „Пейките пред шести блок“, където и да е това. Присъствието си там е заявил мениджърът и Facebook активист Стефан Данчев.

Жителите на Враца могат да се чувстват като граждани на европейска столица, защото вместо гарги, там ще кацне Джей Зи, който ще рапира „У Зелето“, а Prodigy ще зарадват старите си фенове.

Концертът на Snoop Dogg пред парламента по повод Априлското въстание, предизвиква най-противоречивите коментари – от възторг и очаквания за впечатляваща възстановка, до упрек, че това е гавра с историческата памет.

Тези, които не могат да отидат на Дрейк и Галена на феста „Кюстендилска пролет“, могат да чуят Риана, която ще изнесе рецитал на събора в село Калипетрово.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари