IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Музей на акото отвори врати в Япония

18 април 2019 14 40

Хора се снимат с цветни изпражнения

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Музей на акото отвори врати в Япония. Само за месец изложбената зала с най-различни пъстроцветни изпражнения стана предпочитано място за живеещите в град Йокохама.

Според данните на „Unko Museum“, на ден той е посещаван от близо 1 000 души.

Музеят се състои от три части – un'teractive, un'sta-genic и un'telligence. За по-големите има интерактивна изложба и специална стая с различни по цвят и вид изпражнения, с които всеки може да си направи снимка и да я качи в Instagram. Има и интересни занимания за децата. Освен да играят, те могат и да похапнат от вкусни сладкиши във формата на ако заедно с родителите си.

Входът за възрастни е 14 долара, а за деца – 8.

Въпреки че всеки е свикнал да свързва акото с неприятната миризма в тоалетната, в музеят го представя под една по-различна гледна точка. Нито едно там не е с кафяв цвят. 

Нестандартната експозиция ще може да бъде разгледана до 15 юли. От 15 март до момента хиляди посетители на музея са качили своите клипове и снимки от нея.

Източник: Instagram

Още снимки от музея може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари