IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започва втори сезон на „Големите малки лъжи“

10 юни 2019 14 20

Минисериалът на HBO се завръща

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сериалът „Големите малки лъжи“ се завръща тази вечер в ефира на HBO. Епизодите отново ще са седем, а центърът на историята ще бъдат последиците от извършеното в края на първи сезон. Ако не сте гледали все още сериала, спрете всичко и започнете.

„Големите малки лъжи“ разказва за привидно перфектните животи на пет жени в малкото градче Монтерей, Лос Анджелис. Сценарист е Дейвид Кели, а самата идея идва от едноименния роман на Лиан Мориарти. Никол Кидман (Селест), Рийз Уидърспун (Маделейн), Зоуи Кравиц (Бони), Шейлийн Удли (Джейн) и Лора Дърн (Рената) са само част от звездите, а самите Кидман и Уидърспуун са и продуценти на сагата. Към тях се присъединяват Александър Скарсгард (Пери), Адам Скот (Ед). Първият сезон разказваше за различните животи на жените, които постепенно разкриват, че всяка от тях крие по някаква тайна за себе си.

Снимка: Reuters

Епизодите зачекват теми като домашно насилие, изнасилване, изневери, лъжи и разводи. Накрая на първи сезон момичетата се изправят пред Пери, който е съпруг на Селест и я тормози постоянно вкъщи. След поредния скандал между двамата и неговия опит да нарани отново съпругата си, останалите жени се притичват на помощ и успяват да победят насилника.

След невероятно успешния първи сезон, HBO реши да даде шанс и да завърти още седем епизода в своя ефир. Първоначално новината беше посрещната скептично, тъй като феновете се притесняваха, че щом няма книга, върху която сценаристите да стъпят, ще им бъде трудно да поддържат високата летва. Все пак от телевизията не спряха проекта и дори включиха още едно огромно име в своя актьорски състав. Мерил Стрийп влиза в ролята на майката на Пери. Темата в следващите седем епизода ще бъде разследването на смъртта на Пери, която се случва в края на първи сезон.

Снимка: Reuters

„Големите малки лъжи“ успя да грабне множество награди само след излъчването на първия си сезон. Той спечели награда „Еми“ и „Златен глобус“ за най-добър лимитиран сериал, а Никол Кидман, Александър Скарсгард и Лора Дърн също се сдобиха със „Златен глобус“. Сериалът тръгва тази вечер по HBO.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари