IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Сина влиза в „Бързи и яростни“

11 юни 2019 10 06

Звездата от кеча се присъединява към Вин Дизел и компания

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джон Сина ще трябва да се научи бързо да сменя предавките, защото се присъединява към „Бързи и яростни“. Звездата от Световната федерация по кеч ще участва в деветия филм от сагата, а самият Вин Дизел преди беше съобщил, че е възможно човек от кеча да се присъедини към отбора му.

Това е първото сериозно име, което е обявено като ново допълнение в завръщането на режисьора Джъстин Лин. Той беше зад камерата на петия епизод от сагата, където отново вкара човек от ринга, а именно Дуейн Джонсън – Скалата. Този ход беше одобрен от публиката и Скалата се задържа и за следващите епизоди от поредицата. Дори това лято ще бъде пуснат и филм, в който той ще бъде главен герой – „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“.

Снимка: Reuters

По време на промотирането на миналогодишния си филм „Секс на куково лято“ Сина сподели, че би приел с удоволствие офертата за „Бързи и яростни“. „Не съм аз човекът, който трябва да реши такъв ход, но бих се зарадвал на възможността“.

„Бързи и яростни“ се очаква да излезе по екраните на 20.05.2020 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари