IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започнаха снимките на сериал от поредицата „Игра на тронове“

19 юни 2019 07 40

Засега се знае, че шоуто ще се казва „Дългата нощ“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

„Игра на тронове“ приключи само преди месец, а вече започнаха снимки на още една продукция, която е свързана със сериала. Става въпрос за предистория, която ще разказва за зараждането на т. нар. „деца на гората“ и ще покаже какъв е бил светът в Седемте кралства, когато драконите са били на власт.

Локацията на снимки не е изненадваща – Северна Ирландия. Мястото служеше за повечето сцени на „Троновете“, а също така там се намираха и офисите на целия екип. И макар фантастичният сериал да се местеше от държава в държава – минаха през Испания и Хърватия, засега не е ясно дали новият проект ще бъде постоянно в движение.

Джордж Мартин. Снимка: Reuters

Предисторията се развива 5000 години преди събитията в „Игра на тронове“ и зад проекта стои самият Джордж Мартин, който е и автор на цялата поредица книги, върху които се базира сериалът.

„Вестерос е коренно различно място. Няма го Железният трон, както и Кралски чертог. Дори Таргерианите все още не са се появили. Сблъскваме се със съвсем различен и много стар свят“, сподели в интервю по-рано през годината Мартин.

Снимка: Reuters

Засега най-известното име сред актьорския състав е Наоми Уотс, която все още не се знае каква роля ще играе. В интервю Мартин спомена, че шоуто ще се казва „Дългата нощ“, а името може да е познато на феновете от заглавието на трети епизод на последния сезон от „Игра на тронове“.

Наоми Уотс. Снимка: Reuters

Ако му бъде дадена зелена светлина, първият епизод на сериала най-вероятно ще тръгне в каналите на HBO през 2020 или през пролетта на 2021 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари