IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел организира второ моминско парти на Дженифър

8 юли 2019 14 40

Певицата ще компенсира първия провал на Лорънс

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Да, в света на шоубизнеса има истински приятелства. И Адел е поредната звезда, която го доказва. Певицата активно се е заела да организира моминско парти на дружката си Дженифър Лорънс, която се сгоди за Коок Марони по-рано тази година.

31-годишната британка искала да изненада своята приятелка, която по-рано сама се опита да си направи моминско парти, но се оказа пълен провал, пише The Sun.

„Адел започна да праща покани. Тя пази всичко в тайна. Ще има доста големи знаменитости и затова медиите ще стоят настрана. Дженифър обича да купонясва, така че всичко може да се случи в този ден. По-рано актрисата призна за неуспешния си опит да си организира парти.

„Първоначално не исках да има моминско парти, но размислих в последния момент. За съжаление никой не беше на разположение тогава и аз се разплаках. Нямах представа защо плача, тъй като наистина не бях планирала парти. Вероятно съм се чувствала жалка“, коментира неуспеха си актрисата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари