IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ултимативният тест по съвместимост

18 ноември 2018 15 15

Критериите, които ще ви помогнат да вземете решение

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Как да разберете дали човекът, с когото излизате е Единственият? Има хора, които не вярват, че човек има една половинка и с нея може да прекара в щастие и хармония остатъка от живота си. И все пак ако сте се засилили към олтара е по-хубаво да пренебрегнете техния скептицизъм, но да подходите с доза реализъм. Преди да си кажете „ДА“, направете последна проверка като си отговорите на следните въпроси:

На една вълна ли сте?

Това е най-основната тема, по която трябва да си паснете – и двамата ли искате да имате бъдеще заедно и да минете под олтара с всички „последствия“ (общ дом, деца и т. н.) или не. Ако той не е фен на брака или не иска да мисли в перспектива, а вие сте на обратния полюс, връзката ви е обречена.

Какви са религиозните ви вярвания?

Религиозните различия могат да причинят доста щети на връзката ви. Дори да не сте твърде религиозни, е хубаво да прецените дали можете да живеете с „различията“ на другия и неговите порядки, свързани с вероизповеданието му. Също така трябва да сте сигурни дали той няма да ви оказва натиск да споделяте неговото вероизповедания и произтичащите от него изисквания и ритуали.

Най-интересното нещо, което сте правили наскоро

Отговорът на този въпрос ви дава информация за самия човек (дали е авантюрист или интелектуалец, спортист, както и затова дали ще можете да се забавлявате заедно. С тази информация ще можете да видите по-добре живота си в перспектива с този човек, както и да планирате изненади и инициативи заедно.

Какво ще направите, ако получите 50 000 евро?

Финансовите навици на половинката ви също са нещо, което трябва да вземете под внимание. Ако вие сте спестовница, а той прахосник, има два варианта – да се балансирате или да имате напълно дисфункционална връзка. И в двата случая трябва да сте наясно с отношението му към парите, ако искате да създавате семейство.

Съвместими ли сте в леглото?

Разбира се, че сексуалният ви живот трябва да е на ниво, ако искате да имате стабилен брак. Съвместимостта ви в спалнята е сред най-важните фактори за успешна връзка и семейство, тъй като ако е на високо ниво, вие ще сте задоволена и няма да изпитвате нужда да кръшкате.

Сравнителен анализ на нуждите и очакванията

Бъдете честни със себе си и си помислете какво очаквате от партньора си и от връзката като цяло. Не се ограничавайте и се запитайте какво вие искате от живота си, в каква роля си се представяте и дори помислете къде и как се виждате след 10 години. Смятате ли, че той може да ви помогне да постигнете тези неща?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
vse o6te o4akvam mujut , kogoto obojavam i obi4am da se suberem zaedno .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар