IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мис Плеймейт: У нас трябва да се снимаш гол, за да те забележат

6 февруари 2018 08 40

Нора Недкова била свенлива и се срамувала от голотата

Снимка: Playboy

Снимка: Playboy

Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова изненадващо призна, че е свенлива и изпитва срам от голотата. Няма да я видите и на плажа топлес.

„Не обичам да се снимам гола, но в България явно това е начинът да те забележат. Иначе никога не се пека без бански, искам тази гледка да е подарък само за мъж, който е специален и е заслужил“, сподели танцьорката пред „Папараци“.

Тя се определя като мъжко момиче, което често плаши мъжете заради своята прямота и агресия.

„Израснала съм без баща и нямах този пример за авторитет. Свикнала съм сама да се грижа за себе си и да не се оплаквам от проблемите си. Досега нито един мъж не ме е питал „Как си, имаш ли нужда от нещо?“. Могат да ме съдят само ако първо са се опитали да ми помогнат“, категорична е тя.

Тя признава, че най-дългата ѝ връзка до момента е с мъж, с когото се събирали и разделяли на няколко пъти. Сърцето на блондинката в момента обаче е свободно. Тя смята, че с победата в еротичния конкурс му е доказала коя е.

„Душите ни бяха като вулкани, трябваше да се разделим, за да не се разрушим взаимно. Чувствах се много недооценена в тази връзка. Това ни е проблемът на жените в България – ние не обичаме себе си, не сме научени как, и затова все търсим одобрението на хора, които не ни заслужават“, твърди Недкова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари