IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 април

11 април 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Леко напрегнат ден. Занимавайте се само с най-спешното и необходимото, съобразявайки се с възможностите и състоянието си. Преумората може да създаде неприятности.

Телец

По воля на обстоятелствата ще участвате в дискусии на различни теми. Във ваш интерес е да заемете ролята на „добрия слушател“ и да говорите колкото е възможно по-малко за себе си. Чуждите идеи ще ви помогнат да избистрите своите собствени.

Близнаци

Контактите ще са интензивни, интригуващи, но съвършено безполезни, що се отнася до преките ви ангажименти. Как ще „си губите времето“, разбира се, зависи изцяло от вас, но е за предпочитане да го оползотворите, все пак.

Рак

Разчитайте предимно на себе си. Ще е трудно да получите съдействие дори от проверени партньори, така че ориентирайте се към индивидуални дейности, за които няма да ви е необходима помощ.

Лъв

Придържайте се към първоначалните си замисли доколкото е възможно и към правилата изцяло. Така ще си осигурите не само спокойна обстановка за работа, но и стабилно емоционално равновесие.

Дева

Въображението ще повиши мотивацията ви и за броени часове ще направите онова, за което на други са им нужни дни и седмици. Запознанство, осъществено съвсем наскоро, ще се окаже изключително полезно за постигане на част от набелязаните намерения.

Везни

Мотото за днешния ден е: бързай бавно. Започнете с умерено темпо и се придържайте към него. Прибързаните действия, решения, думи, рано или късно ще се „върнат“ и то преобладаващо във вид на проблеми.

Скорпион

Ще попаднете на интересна възможност за разгръщане на личните си умения. Не я пропускайте, но си имайте едно наум, че с прекалената активност може да си създадете врагове. Не говорете за успехите си.

Стрелец

Наситен със събития, изтощителен, но едновременно с това успешен и приятен ден. Задължително си осигурете лично време или импровизирано развлечение, с което да възстановите изразходваната енергия.

Козирог

Със сложните задачи ще се наложи да се справите преди обед. Успоредно с текущите ще напомнят за себе си и някои довършени, които ще се нуждаят по-скоро от актуализация, отколкото от корекции. Не ги изоставяйте, съвсем скоро ще се възползвате от нововъведенията.

Водолей

Ще успеете да реализирате не само сегашните, но и някои изостанали от преди време планове. Ще се почувствате доволни от себе си и вдъхновени. От вас зависи да си поднесете „заслужена“ награда като посещение на кино, заведение или друго според предпочитанията ви.

Риби

Реалността леко ще се размине с очакванията ви, но не си заслужава да се ядосвате. На каквито и трудности да се натъкнете, ще се появят хора, предлагащи помощ. Приемете я с благодарност и с ясното съзнание, че това е в отговор на доброто, което вие в някакъв момент сте направили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари