IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

REFAN и 100 кила за възстановяването на детски лагер в Аспарухово

21 юни 2016 12 00

Кое свърза REFAN, „Звездни стажанти“ и New York Times с детски лагер в Аспарухово?

REFAN и 100 кила за възстановяването на детски лагер в Аспарухово

Възстановяването на детския летен лагер в Аспарухово ще стане факт, благодарение на рапъра 100 Кила, чиято благотворителна мисия победи в първия сезон на „Звездни стажанти“.

Само за три часа Явор Янакиев успя да събере 45 240 лева чрез търг за личната си мисия да покаже на хората без възможности, че „да нямаш не трябва да ти пречи да бъдеш“.

И „Рефан България“ има свой дял в тази благотворителност, като закупи артикул от хита Habibi, който надмина 20 милиона гледания в Youtube и влезе в музикалната топ класация на New York Times Magazine.

Песента на Азис се класира в Топ 25 след хитовете на Дейвид Боуи, Колдплей, Джъстин Бийбър, Риана, а „Рефан България“ по време на финалния търг наддаде за шапката на фолкзвездата, с която провокативният певец е по време на изпълнението на „Хабиби“.

Дарението е, за да изгреят „100 слънца“ в детския лагер в Аспарухово, като фолк, рап и козметика бяха замесени за позитивната кауза.

REFAN предостави и 100 комплекта, които бързо бяха откупени на търга и направиха още по-солидна събраната сума за възстановяването на детския лагер.

Наддаването бе ожесточено за продуктите от новата козметична серия с екстракт от охлюви Snail perfection, която набра популярност сред любителите на качествената козметика, заради регенериращия ѝ ефект върху кожата и отличното влияние след слънчеви бани и плаж, което е на път да я превърне в летен хит.

Благотворителността на „Рефан България“, свързана със „Звездни стажанти“ помогна и на втория финалист, като осигури за детския празник на Ателие „Прегърни ме“ подаръци за участниците и награди за томболата.

Набирането на средства за Центъра за творчество, игри и образоване на деца, отглеждани в социални домове бе кауза на Марта Вачкова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари