IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо той е самотен според зодията (II част)

24 септември 2017 14 15

Защо мъжете понякога искат да се усамотяват?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Понякога може да се окаже голямо предизвикателство да прогоним чувството на самота, а това може да изисква повече от разговор с добър приятел.

Моментите на самота са съвсем нормални – всички ги имаме, но когато състоянието продължи задълго, то може да ни засегне много сериозно.

Астрологията може да ни подскаже кои са причините мъжете от различните зодии да се усамотяват. След като разгледахме първите шест знака от зодиака, предстои да се спрем и на останалите шест.

Везни

Изглежда, че с всички мъжът Везни се държи топло и студено. В един момент той е най-добрият приятел с някого и в следващия не може да издържи компанията му.

Околните дори не трябва да правят нещо конкретно, за да го отблъснат. Сякаш една част от него иска да бъде оставена сама, докато другата иска да бъде с хора. Така двете се борят, а резултатът е дълбока самота.

Скорпион

Самите те определят себе си като самотници и нямат нищо против това. Нямат обаче представа как да се измъкнат от омагьосания кръг на самотата.

Може и да се наслаждават на собствената си компания, но това не означава, че е добра идея да се отърват от всички хора в живота си. Трябва да намерят баланса.

Стрелец

Те са самотни, защото са толкова ужасени, че връзката ще се задълбочи прекалено. Затова предпочитат да нямат никакви връзки.

Те обичат да пътуват сами и въпреки че често се срещат с нови хора, това не означава, че не се чувстват самотни от време на време, особено когато са далеч от семейството и приятелите си.

Козирог

Козирогът е самотен, защото е силно фокусиран върху работата и довършването на проектите. Това води до изоставяне на приятелите и връзките.

Той е толкова зает да работи, че никога не спира да си поеме въздух, да изпие по питие с колега или да отиде на почивка.

Ако не се измъкне от този начин на живот обаче, по-късно ще съжалява.

Водолей

Мъжете от тази зодия са самотни, защото изтласкват хората и се отдалечават от тях, когато някой стане прекалено емоционален. Те се чувстват много неудобно, когато стане въпрос за чувства, особено за чуждите. Затова биха предпочели да бъдат сами, отколкото да утешават някого.

Риби

Мъжът Риби се съсредоточава върху създаването (независимо дали е изкуство или нещо друго) до такава степен, че е склонен да игнорира другите хора.

Той може да е на парти и вместо да води с разговор, ще остане вглъбен в себе си, опитвайки се да измисли решение на проблема в романа, който пише, или е хипнотизиран от начина, по който светлината проблясва през прозореца.

Мъжете от тази зодия могат да използват самотата си и да я насочат към своето изкуство.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

... ( преди 6 години )
ne sum polu4avala spodeliane za podobni temi.ne znaia kakvo v na4ina na mislene vodi do jelanie za samota
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар