IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саманта – секс роботът, с който скоро ще може да имате деца

9 ноември 2017 16 00

Тя има множество сензори, включително и G-точка

Снимка: Ruptly tv

Снимка: Ruptly tv

Някога бяха смятани за странен фетиш, но изглежда, че секс куклите днес вече са толкова търсени, че може да влязат в масово производство.

Саманта – зловещо реалистичен секс робот, вече може да се открие на пазара в Лондон, но скоро е възможно да бъде достъпен навсякъде.

Дизайнерът на робота, д-р Седжи Сантос, твърди, че търси начини за масово производство на Саманта, за да отговори на нарастващото търсене.

Силиконовата Саманта има тъмнокафява коса, красиви зелени очи и напълно функционална вагина, включително и G-точка, твърдят нейните създатели.

Тя говори с американски акцент и е способна да симулира оргазъм, когато бъде докосвана по правилния начин. Саманта е покрита със сензори, които реагират при човешки допир и може да се сменя между два режима – „семеен“ и „секси“.

Сензорите покриват ханша, раменете, влагалището и устата на куклата-робот. Тя дори използва и някои сексуални фрази.

Новината идва само месец, след като създателите на робота казаха, че Саманта скоро ще има „морален кодекс“, който може да засегне нейното сексуално желание. Те допълват, че роботът се възбужда от хора, които се държат към него с уважение.

Въпреки моралните задръжки обаче, роботите няма да могат да отказват секс.
Понастоящем нивата на възбуда на секс робота се влияят от партньора, който докосва ерогенните зони, и дори може да достигне до симулиран оргазъм чрез проникване, ако е достатъчно възбудена.

Инженерът допълва, че Саманта ще може да запомни коя е тя и как партньорът се е отнесъл към нея. Той също така споделя, че роботите скоро ще могат да имат и деца от своите собственици, което предсказва бъдеще, в което хора и машини ще могат да се женят и технологията ще се използва за създаване на потомство.

Вместо да проектира машини, които могат сами да раждат, д-р Сантос казва, че може да слее личността на андроида с характеристиките и убежденията на неговия човешки партньор.

Снимка: Reuters

Ще бъде използван компютърен софтуер за създаване на нов мозък с изкуствен интелект за детето, който ще бъде базиран на тази информация. Ще бъдат използвани и 3D схеми за тялото му.

Пред The Sun създателят на робота – Сантос, казва: „Използвайки мозъка, който вече съм създал, ще го програмирам с геном, така че той или тя да има морални ценности, концепция за красота, справедливост, както и ценности, които хората имаме. След това създаването на дете с този робот ще бъде изключително просто.“

Може да видите Саманта във видеото:

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари