IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 начина да се чувствате по-секси от всякога

28 декември 2017 16 20

Има как да „тренирате“ ума си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Да се чувствате секси е състояние на ума. При много хора има директна връзка между негативното им възприятие на самите тях и либидото им. Истината е, че има начин да „тренирате“ ума си, за да се чувствате по-секси, а тези стъпки със сигурност ще ви помогнат и в други сфери на живота. Ето кои са те.

1. Ценете себе си

Погледнете към всички недостатъци, които считате за проблем в себе си и им „кажете“, че ги обичате, уважавате и дори цените. Приемете, че са перфектни точно в този им вид. Колкото повече си го повтаряте, толкова повече ще повярвате в това.

Повечето жени са склонни да използват негативни определения по отношение на тялото си. Промяната в начина, по който мислите за себе си, може да окаже силно влияние върху всички аспекти на живота ви.

2. Направете нещо, което ви плаши

Лесно може да попаднете в плен на рутината. Новите преживявания буквално предизвикват чувство на щастие в мозъка. Така че направете нещо, което винаги сте смятали за забавно, но никога не сте имали куража да опитате.

Гмуркайте се, пътувайте, научете нов език. Ендорфините са мощни и могат да стимулират незабавно удовлетворение в дългосрочен план.

3. Облечете се секси

Дори просто да гледате телевизия или да чистите вкъщи, облечете нещо, което ви кара да се чувствате добре в кожата си. Може би това е секси бельо, дръзка лятна рокля или любимите ви дънки.

Забелязали ли сте, че когато носите секси дреха, се променя цялата ви енергия? Вместо като се приберете вкъщи, да влезете в удобните си дрехи, запалете няколко ароматни свещи и се почувствайте комфортно, като се облечете секси.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари