IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-чаровните черти на всяка зодия? (II част)

1 април 2018 14 15

Всеки си има свое очарование

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Някои хора много добре знаят как да бъдат естествено очарователни, докато при други това качество не е така силно изразено.

Хубавото на природата е, че дори когато нямаме очевиден чар, можем да го компенсираме с други интересни и привлекателни черти. А може би именно в тях се крие очарованието.

Всеки човек притежава някаква харизма. След като се спряхме на чара на представителите на първите шест зодии, предстои да разберем къде се крие чарът на останалите шест.

Везни

Те са изключително учтиви по природа и искат да изглеждат в очите на останалите очарователни и мили.

Везните са много добри в общуването, обичат да постигат разбирателство и да говорят по същество. И винаги правят това с финес и състрадание.

Те са любимци на приятелите си, заради тяхната любезност, а тези, които ги познават добре, знаят, че на тях може да се разчита.

Скорпион

Макар те да не се вписват сред най-чаровните от зодиака, има нещо в особената им изолираност, което привлича хората. Може би оставят усещането за загадъчност. Докато не се държат лошо с останалите, повечето хора ги харесват.

Когато са спокойни, дори могат да бъдат мили и сладки.

Стрелец

Хората обикновено се обръщат към тях, когато искат да бъдат изненадани, защото Стрелците са много добри в това отношение и именно тази тяхна черта ги прави доста чаровни.

Представителите на тази зодия са последователни и може да им се има доверие. Те са душата на компанията и приятелят, при когото всички отиват, за да споделят своите тайни.

Козирог

Те имат дарба на ласкатели. Родените под този знак са наистина искрени и със сигурност могат да пленяват със своето очарование.

Козирозите са хората, които знаят какво да кажат, когато е необходимо, те са мили и приятни. Обичат да карат останалите да се чувстват специални и това не е никак трудно, защото са истински и чаровни.

Водолей

Очарованието не е тяхна естествена черта, най-вече защото те често са много срамежливи и сдържани.

Това обаче не означава, че нямат свое очарование. Водолеите компенсират липсата на комуникативни умения с неща като подаръци, ястия и подкрепа за своите приятели, които ги правят незаменими. А това е чаровно.

Риби

Те са много отворени и уязвими хора, но в тях има нещо, което им осигурява много обожатели.

Тези характерни черти на Рибите карат останалите да искат да им помогнат. Когато са в нужда или страдат, излъчват особен чар, заради който останалите се притичват на помощ.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари