IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Маркъл ще бъде на сватбата, но ако лекарите позволят

16 май 2018 10 20

Томас обяснил, че сърцето му не е добре след преживян инфаркт

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бащата на Меган Маркъл все пак ще отиде на сватбата на дъщеря си в събота, когато тя ще се венчае с принц Хари. Все пак има условие: ако лекарите му позволят пътуването до Лондон, съобщи TMZ.

Томас Маркъл обяснил, че е трябвало отново да бъде хоспитализиран, тъй като получил силни болки в гръдната област. Също така стана ясно, че му предстои сърдечна операция.

Лекарите го били предупредили, че сърцето му е сериозно увредено след инфаркта, прекаран преди седмица.

„Противна ми е мисълта, че мога да пропусна едно от най-важните събития в историята и да не заведа дъщеря си пред олтара“, заявил Томас Маркъл.

Според TMZ, Томас се раздразнил от обществената реакция, когато поканил фотографи да го снимат как се готви за сватбата срещу повече от 100 000 щатски долара. Той заявил, че не иска повече да излага дъщеря си.

Също така стана ясно, че той е бил приет в болница след инфаркт. Официално потвърждение за това обаче няма. Полусестрата на Меган Маркъл – Саманта, миналата седмица каза, че снимките на баща ѝ са нейна идея.

Меган Маркъл не поддържа връзка с доведените си сестра и брат и не ги е поканила на сватбата. Заради този факт двамата често се изказват неласкаво за актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари