IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-големите реалисти в зодиака?

16 май 2018 14 20

Тяхното мнение е особено важно за околните

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Реалистите търсят истината, дори когато тя е причина да се чувстват неудобно. Реалистите са практични, нетактични, обективни и тяхната перспектива не е изкривена от пристрастие.

Както в повечето случаи, астрологията е добър наръчник за разкриване на най-добрите и най-лошите личностни черти. И независимо дали хороскопът го казва директно, има някои зодии с реалистичен поглед, които не виждат света през розови или сиви очила.

Реалистите определят своята гледна точка спрямо нещата, които всъщност се случват, а не спрямо това, което те искат или се надяват да се случи. За тях по-важни са действията.

Кои са най-големите реалисти в зодиака?

Водолей

Водолеите могат да погледнат ситуацията ясно и да разберат точно какво се случва. Когато другите хора отхвърлят съветите или предупрежденията им, обикновено бъркат. Това е постоянна битка, в която се опитват да не изкрещят: „Казах ти!“ всеки път, когато са били прави.

Риби

Понякога хората погрешно приемат техния реализъм, като го смятат за песимизъм. В крайна сметка, те не могат да направят нищо, когато голяма част от това, което се случва в света, не е страхотно.

Живеем в тревожни времена и фактът, че Рибите виждат нещата такива, каквито са, не означава, че нямат надежда те да се подобрят. Надяват се и мислят, че реализмът им дава добра отправна точка, за да работят към промяна.

Въпреки че са реалисти, това не им пречи да поставят на първо място другите хора.

Скорпион

Родените под този зодиакален знак не са сред хората, които се притесняват да погледнат истината в очите, което е и причината много хора да се допитват до тях, когато имат нужда от честно мнение.

Вярват, че трябва да са напълно честни, особено когато това може да предотврати нещастие и болката в бъдеще. Не е в техен стил да лъжат някого, за да го накарат да се чувства по-добре.

Вярват, че трябва да видят ясно ситуацията, преди да предприемат действия, и съветват близките си да направят същото.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари