IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 май

17 май 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За каквото и да се замислите ви идва наум как да го направите. Идеи не ви липсват, както и скоростни решения, но не забравяйте, че не всички могат да се похвалят с вашите бързи реакции. Не се сърдете на близките си, че се двоумят и задават въпроси. Правят го не за да ви пречат, а за да са сигурни.

Телец

Събитията днес може да ви се сторят твърде странни. Съвпаденията ще са прекалено много и ще ви подскажат някои решения, свързани с бъдещите ви планове. Или пък отговори на въпроси, които сте си задавали преди време. При всички случаи заключенията ви ще са полезни.

Близнаци

Отделете време за подбор и усвояване на нова информация, свързана с професионалните ви занимания. Денят е подходящ за обучение, разширяване на опита, познанията и кръгозора ви. Инициирайте разговори по темите, които ви интересуват, ще чуете интересни мнения.

Рак

Не се отказвайте от възможността за участие в кратковременна форма на обучение, дискусия или семинар по актуални въпроси, които ви интересуват. Ще „си сверите часовника“ и ще проверите правилността на собствените си концепции. Ако мероприятието се провежда във виртуалното пространство ще можете да го съчетаете с текущата си работа.

Лъв

Ако до момента сте се натъквали на някакви затруднения, свързани с обработка на документи или държавната администрация, то днес те ще отпаднат. Разпределете времето си така, че да довършите важните неща. Вечерта е желателно да си осигурите активна почивка, съчетана с двигателна активност.

Дева

Някой, с когото не сте особено близки, приятно ще ви изненада с добра дума или мил подарък. Първоначално ще ви е трудно да си обясните на какво се дължи жестът. Споделете с близките си, може да ви подскажат отговор или да направят логични предположения.

Везни

Въздържайте се от взимане на заеми или търсене на услуги. Ще се наложи да платите или компенсирате много повече, отколкото сте получили и ще ви е неприятно. Вечерта е вероятно да ви поканят на парти с приятели. Не отказвайте, ще е вълнуващо.

Скорпион

Приятна новина или обаждане на приятел ще ви зареди с добро настроение и ще ви подтикне да промените някои елементи от ежедневието си. Резултатът ще ви хареса, ще ви окуражи и ще активира въображението ви. Проверявайте внимателно покупките си, може да забравите нещо в магазина.

Стрелец

Преглеждайте редовно електронната си поща. Не е изключено да получите интересни предложения за летния отпуск или за пътешествие през уикенда, по време на празниците. Някой от колегите ще злослови по адрес на шефа, не позволявайте да ви въвличат в интриги.

Козирог

Хората от обичайното ви обкръжение може да са по-нервни, заядливи или невъздържани от обикновено. Не се конфронтирайте, нямате полза от глупави спорове. Дистанцирайте се, за да избегнете разправиите и си осигурявайте кратки регулярни почивки в рамките на работния ден.

Водолей

Ще имате възможност да стартирате сделка, свързана с имущество или да уредите юридически проблем в своя полза. Внимавайте какви документи подписвате, по-разсеяни сте от обикновено. Обсъждайте всички скъпи покупки с членовете на семейството.

Риби

Ангажиментите ви ще са повече от обикновено, но ще успеете да се мобилизирате и ще се справите по-добре от собствените си очаквания. Резултатите от работата ви ще получат висока оценка, а не е изключено и допълнително материално стимулиране.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари