IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 ползи от пищния бюст

3 юни 2018 15 15

В много култури той е признак за плодовитост

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Големият бюст е първото нещо в жената, което привлича погледите на всички мъже, или поне на повечето. Затова не е никаква изненада, че толкова много жени лягат под скалпела, за да се сдобият с по-голям бюст.

Погледнато от научна гледна точка обаче, по-големите размери на бюста служат за редица еволюционни и медицински цели. Тук, разбира се, става дума единствено за естествената пищна гръд. Какви са ползите, които тя носи?

1. Помагат при плуване

Мастната тъкан в гърдите позволява да се задържите на повърхността на водата. Всъщност по-пищната гръд може да спаси жената от удавяне.

2. Загряват ви през зимата

Същата тази мастна тъкан загрява жените през студените зимни дни. С по-големите гърди идва и по-високата телесна температура.

3. Плодовитост

Хормоните, необходими за развитието на по-големи гърди, са показател за здрава репродуктивна система и затова в повечето култури пищният бюст се счита за признак на плодовитост.

4. Продължителност на живота

Жените, които се радват на големи гърди, са склонни да живеят по-дълго, докато дамите с поднормено тегло страдат от повече здравословни проблеми като цяло. Внушителният бюст предполага и по-пищна фигура, която в известна степен предпазва дамите от някои здравословни проблеми.

5. Облеклото

Много тоалети стоят по съвсем различен начин, когато ги носят надарени дами. Най-яркият пример е банският костюм, който стои по-добре на жените с по-големи гърди.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Оху ( преди 5 години )
Има и други ползи:6. Увеличават обема на бифтека7. Спасяват човека от глад,като му дават допълнителни калории.8. Увеличават млеконадоя.9. Подобряват настроението на влюбените нощем.10. :)) :)) :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар