IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв тип дъщеря сте въз основа на зодията ви?

11 юни 2018 14 20

Как астрологията влияе на отношенията ви с родителите ви?

Джиджи Хадид с майка си Йоланда и сестра си Бела; Снимка: Reuters

Джиджи Хадид с майка си Йоланда и сестра си Бела; Снимка: Reuters

Вашият зодиакален знак може да разкрие много за вашите личностни черти. Характеристиките на зодията ви могат да повдигнат завесата и за това кои са вашите най-положителни и съответно отрицателни качества и как те влияят върху взаимоотношенията ви с вашите родители.

Ето и как зодията ви може да разкрие какъв тип дъщеря сте:

Овен: Непокорната дъщеря

Ако сте зодия Овен, вие никога не реагирате особено добре на опитите на родителите ви да ви командват и да ви налагат мнението си. Вие сте упорити и вероятно ще оспорвате авторитета на майка си и баща си поне докато не минете 30-те. Възможно е родителите ви да намират този факт за разочароващ понякога, но в края на краищата те ще оценяват това, че вие сте независима, смела и целеустремена личност, която може да се грижи сама за себе си.

Телец: Полезната дъщеря

Дъщерите от зодия Телец са изключително надеждни и често дават своя принос в домакинските задачи, помагайки на майка си. Те от малки искат признание за своята упорита работа. Тези дъщери никога няма да забравят рождените дни на родителите си, или дори годишнината им. Те ще участват активно в семейните сбирки, давайки най-доброто от себе си. Само не разчитайте на дъщеря Телец за финансова помощ – много ще ѝ бъде неприятно.

Близнаци: Умната дъщеря

Дъщерята от тази зодия се ражда малко по-умна от родителите си. Тя е смела, забавна, но леко вятърничава. Тя не се страхува да се изкаже в почти всяка ситуация, като забележките ѝ обикновено са много остроумни. Тази дъщеря е близка с родителите си, като те често я третират като равна още от дете. По-късно тя става най-добрата приятелка на майка си. Тази дъщеря не е особено ангажирана със семейните задължения.

Рак: Послушната дъщеря

Дъщерите Рак винаги се стараят да не разочароват родителите си. Те гледат да са в хармония с емоциите на своите близки. Тези дъщери усещат, когато някой от родителите им е имал тежък ден и винаги се съобразяват с този факт, като с готовност биха изслушали проблемите на своите майка и баща. Тези дъщери имат силна емоционална връзка с родителите си, която запазват цял живот.

Лъв: Обсебващата дъщеря

Любовта към вниманието на всеки един представител на зодия Лъв се отразява и когато неговата роля в семейството е тази на дъщерята. Тази дъщеря ще иска да бъде център на къщата. Тя ще иска да бъде любимото дете на мама и тати, ще иска да получава най-много похвали и целувки, ще иска да изпъква пред своите братя и сестри във всяко едно отношение. Тя ще е склонна и да обсебва времето на родителите си.

Дева: Съвестната дъщеря

Дъщерите от зодия Дева често са по-внимателни и по-ориентирани дори от своите родители. Те са склонни да не пропускат нито един детайл, когато става въпрос за планиране, и с това са от голяма помощ на родителите си в планирането на всички семейни ваканции и тържества. Родителите на момиче от зодия Дева се чувстват големи щастливци, че имат такава съвестна дъщеря, на която могат да разчитат винаги.

Везни: Справедливата дъщеря

Дъщерята от зодия Везни винаги се съсредоточава върху справедливостта в семейството, независимо дали става въпрос за разделяне на равни парчета пица или за равномерно разделяне на времето, прекарано пред любимите предавания по телевизията. Тази дъщеря ще внася баланс в семейството и родителите ѝ ще са доволни, че момичето им не създава драми, а по-скоро внася мир у дома.

Скорпион: Решителната дъщеря

Тази дъщеря е родена лидер и никога няма да позволи някой друг да ѝ налага мнението си, особено след като е взела някакво решение. Тази дъщеря е винаги много внимателна, тя анализира всяка една ситуация и измисля начин да се справи с нея. Понякога родителите на момичето Скорпион може да се изнервят от това, че тя прави всичко, без да се съобразява с тях, но след време те започват да уважават тази нейна решителност.

Стрелец: Откровената дъщеря

Стрелците са известни с това, че казват истината, дори когато тя е болезнена. Те вярват, че честността е най-добрата политика във всяка ситуация, тъй като това е единственият начин, по който хората могат да се учат и да растат. Родителите на това момиче в началото вярват, че трябва да я научат да бъде малко по-тактична, защото откровеността се възприема за грубост понякога. След време те започват да уважават нейното посвещение на истината.

Козирог: Отговорната дъщеря

Ако дъщеря ви е Козирог, възможно е тя да се държи като ваша майка, нищо че вие сте родителите. Тези момичета са супер амбициозни, много традиционни, консервативни и разумни. Те обичат да поучават своите майка и баща. Умеят да балансират училището (а после работата) и личния си живот и като цяло не създават проблеми и тревоги на своите родители. Те излъчват сила и самостоятелност.

Водолей: Непредсказуемата дъщеря

Водолеят е известен със способността си да се адаптира към всяка една ситуация и да се справя с всички предизвикателства, които животът му поднася. Дъщерята от тази зодия може би се отегчава лесно и вероятно е доста свободолюбива и непредсказуема. Тя обаче е готова да се раздава за семейството си. Родителите ѝ, рано или късно, започват да приветстват нейната способност да се оправя сама с всичко в живота.

Риби: Милата дъщеря

Дъщерята от зодия Риби има най-голям шанс сред зодиите в зодиака да стане страхотна приятелка с родителите си. Тя е широко-скроена, внимателна, мила и услужлива. Освен това тя е щедра, състрадателна и сантиментална. Понякога се раздава твърде много за хората, които обича, но за щастие родителите ѝ винаги са до нея, за да я подкрепят и да ѝ дават добри съвети.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари