IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето какъв тип сестра сте въз основа на вашата зодия

12 юни 2018 12 20

Замисляли ли сте се някога как ви възприемат вашите брат и/или сестра?

Сестрите Кейт и Руни Мара; Снимка: Reuters

Сестрите Кейт и Руни Мара; Снимка: Reuters

Ако вярвате в астрологията, прочетете по-долу, за да разберете повече какво показва вашият зодиакален знак за връзката и отношенията ви с вашите братя и сестри.

Овен: Сестрата лидер

Вие сте родена лидер и дори да сте най-малката сестра в семейството, често ще диктувате какви да са плановете на всичките ви близки за деня. Вие имате магнетичен чар и вашите братя и сестри ви слушат, когато говорите. Вие никога не стоите на едно място и лесно се отегчавате. Вие сте оптимистка и зареждате с позитивизъм близките си, за което те тайно са ви благодарни.

Телец: Разумната сестра

Вие сте реалистът в семейството. Предпочитате да предприемате действия, отколкото да седите и да говорите за това какви са плановете ви. Вие сте разумна и здраво стъпила на земята и винаги, във всяка ситуация, имате резервен план, в случай че нещата се объркат. Ако амбициите или мечтите на вашите братя и сестри са твърде невъзможни, вие ще ги върнете обратно в реалността.

Близнаци: Умната сестра

След като сте зодия Близнаци, значи личността ви има две страни и никой не е по-наясно с това от вашите братя и сестри. В някои дни вие сте срамежлива и замислена, в други сте супер общителна и забавна. Каквото и да е настроението ви, вие успявате да постигнете почти всичко, което поискате заради бързите си ум и реакции. Именно заради това вашите брат и/или сестра винаги са готови да ви следват сляпо.

Рак: Добрата сестра

Вие сте чувствителна, имате силна интуиция и винаги можете да усетите, когато нещо не е наред с вашата сестра /или брат. Вие дори знаете за проблемите им преди родителите ви да са научили и им помагате да се справят с тях, като ги изслушвате и им давате добри съвети. Вие сте близки приятели с вашите брат или сестра, защото те чувстват, че могат да ви се доверят винаги. Вашето мнение е ценно за тях.

Лъв: Сестрата за пример

Вие определено сте екстровертна, впечатляваща личност и будите възхищението на вашите братя и сестри именно заради това, че не познавате притеснението. Вие ставате приятели с всички, с които се запознавате и сте център на вниманието и навън, и в рамките на семейството си. Вие не сте срамежливи и нямате проблем с публичните изяви, а вашите брат и/или сестра ще искат да се научат да бъдат отворени и атрактивни като вас.

Дева: Сестрата покровител

Щом сте Дева, вие анализирате внимателно всяка ситуация, което понякога ви кара да бъдете твърде предпазлива и все да мислите за най-лошия сценарий на всяка ситуация. Вероятно вие много се тревожите за своите брат и/или-сестра, дори и да сте най-малката в семейството. Трябва да се отпуснете малко, вместо да им вменявате страх. В крайна сметка, вашите брат и/или сестра имат нужда от приятел, а не от трети родител във ваше лице.

Везни: Миролюбивата сестра

Ако сте Везни, мирът, справедливостта и хармонията са изключително важни за вас и вие гледате да ги внесете у дома. Винаги, когато има несъгласие в семейството ви, вие сте там, за да опазите мира. Вие също така обичате да правите близките си щастливи, затова ви е трудно да им кажете „не“. Именно затова, ако сте най-голямата сестра в семейството, възможно е да разглезите доста по-малките си брат и/или сестра.

Скорпион: Взискателната сестра

Вие сте енергична и напориста във всяка една област от живота и затова, ако вашите брат или сестра са по-отпуснати, мързеливи или просто обичат да бездействат, вие няма да сте особено толерантна към тях. Възможно е да им вменявате, че трябва да се трудят по-усилено, ако искат да стигнат до върха, дори те да не са заинтересовани от въпросния връх. Трябва да разберете, че не всички хора имат вашите хъс и вродена амбиция.

Стрелец: Сестрата философ

Вие винаги сте много по-силна на идеи, отколкото на действия. Възможно е понякога да се изгубвате в собствените си мисли, теории и мечти за живота. Възможно е дори да досаждате на вашите брат и/или сестра, карайки ги да ви слушат докато философствате по житейските теми. Някой ден обаче, те ще са ви вечно благодарни за това, защото ще разберат, че вие сте духовно извисени по природа и сте им отворили очите по някои важни въпроси.

Козирог: Надеждната сестра

Вие сте сестрата, на която не само вашите брат и/или сестра разчитат, но и цялата фамилия се опира на вашата вътрешна сила. Вие сте супер ориентирана в живота по посока на добрите резултати и като цяло сте доста фокусирана и близките ви разчитат на вас. Възможно е те да ви имат за малко скучна, но вашите брат и/или сестра знаят най-добре от всеки друг, че вие просто сте много отговорна с това, което ви интересува.

Водолей: Различната сестра

Щом сте Водолей, вие сте изключително съзнателна за света около вас и постоянно мислите за това как бихте могли да направите света по-добро място за живеене. Винаги, когато видите някого, който се нуждае от помощ, вие сте първата, която се отзовава. Вие винаги напомняте на вашите братя и сестри да изключват лампите, да пестят водата и да си хвърлят боклука разделно. Вие вярвате, че ако можете да накарате близките си да се грижат повече за околната среда, то това има смисъл в дългосрочен план.

Риби: Чувствителната сестра

Ако сте зодия Риби, то вие усещате чувствата на вашите братя и сестри преди те да са ви ги споделили. Вие не се страхувате да плачете по време на тъжен филм или да бъдете най-развълнуваният човек, когато вашият спортен отбор спечели първо място. Вашите братя и сестри оценяват това, че винаги им казвате ясно и точно какво мислите за тях и за техните начинания. Те знаят, че вие ги обичате силно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари