IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-конфликтните зодии?

12 юни 2018 14 30

Вижте кои знаци обичат скандалите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Предупреден означава въоръжен. Астролозите ни дават такова оръжие, за да си знаем представителите на кои зодии са най-конфликтни и за тях скандалите са ежедневие.

1 място – Овен

Овенът е пионер и винаги е готов за битки, с които да се бори за мястото си под слънцето. Той се втурва в двубои в буквалния и в преносен смисъл и смята това за съвсем естествено и нормална реакция, когато нещо не му харесва. Или пък си го е поставил за цел. Представителите на този знак отстояват позицията си до последно и трудно допускат да бъдат убедени. Независимо дали аргументите са силни. Най-добре е да избягвате конфликти с тях, защото крайната победа ще бъде мираж за вас.

2 място – Рак

Това е най-емоционалният знак. Всяко събитие се възприема така, сякаш целият му живот зависи от него. Всяко малко нещо може да го изкара от релси и да предизвика буря. И ще удари този, който я е предизвикал, но често го отнасят и невинни. Хората от тази зодия не са в състояние да задържат емоции и често в споровете се намесват сълзите.

3 място – Лъв

Най-драматичният знак. Винаги готов да „увеличава степента“ на всяка ситуация, драматизира всякакви глупости, просто от любов към спорта. И той няма да спре, докато не изкара извън нерви дори най-спокойния човек. За тях е от жизненоважно значение да бъдат винаги победители, в противен случай стават неприятни за всяка компания.

4 място – Близнаци

Тези хора са достоен противник във всяка битка и не са лъжица за всяка уста. Дори и да сте им станали малко симпатични, пак в даден момент можете да съжалявате. Те никога не мълчат, обичат да прекъсват, но в същото време държат всички останали да ги слушат. Способни са и от най-малкия повод да направят обществена дискусия.

5 място – Скорпион

Тези хора знаят най-добре, че „отмъщението е ястие, което се поднася студено“. Готови са да направят скандал от нищото или защото им е скучно. Но ако са твърдо убедени в правотата си или пък са си поставили конкретна цел – дръжте се. Скорпионите са истински фурии.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Кап Йот ( преди 5 години )