IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 юни

13 юни 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако обмисляте някаква нова задача можете да стартирате изпълнението ѝ днес. Едва ли ще имате възможност да предвидите всички детайли, ще ги уточнявате „в движение“. Най-важното е да разпределите правилно финансите, да заложите на разума, а не на ентусиазма и да не позволявате на песимистите да ви въздействат.

Телец

Не позволявайте на околните да ви разсейват и отклоняват от текущите задължения. Създайте си схема на работа и я следвайте стриктно. Бъдете особено внимателни при уреждане на финансови взаимоотношения.

Близнаци

Правилно е да заложите на фантазията си днес. Идеите ви са интересни, а и сте в състояние да прецените реалната възможност за реализацията им. Усещането, че сте в състояние да се справите ще ви зареди с добро настроение. Посветете част от времето си на приятелите.

Рак

Емоционалното ви състояние е нестабилно, неспокойни сте. Опитайте се да намалите контактите до неизбежните ежедневни. Въздържайте се от прибързани изказвания, защото не само вие сте чувствителни на тема справедливост. Всяка промяна, свързана с външния вид ще се окаже сполучлива.

Лъв

Енергични сте, мисълта ви е бърза, но сте и леко сприхави, припрени. Не бързайте да отричате всичко, което не разбирате или не ви допада. Търсете положителния елемент в изказванията на събеседниците си, инатът не е решаващо условие за напредък.

Дева

Разчитайте на личния си опит и познания. Мнението на околните и препоръките им ще се окажат погрешни или умишлено ще ви заблудят. За да реализирате всичките си замисли ще се наложи за известно време да се уедините.

Везни

Заемете се с дейности, изискващи сръчност и търпение. Не се отказвайте при евентуален неуспех. Споделете с околните и се опитайте да приложите препоръките им. Може да не получите желания резултат от първия път, но при всички случаи ще направите каквото сте намислили.

Скорпион

Има вероятност да получите предложение за някаква допълнителна работа. Водещ фактор за окончателното решение трябва да е здравословното ви състояние. Наистина ще можете да „позакърпите“ бюджета си, но да не се получи така, че да дадете тези приходи за лекарства.

Стрелец

Ще има на какво да се зарадвате днес. Стари приятели ще ви потърсят първоначално за съдействие, а след това за парти. Ще възстановите отношения, които са били прекъснати преди време без конкретна причина. Привлекателни сте и не е изключено да станете обект на нечие упорито ухажване.

Козирог

Не се занимавайте с рискови дейности, избягвайте контактите с държавната администрация. Днес може да сте малко разсеяни, енергетиката ви е нестабилна. Бъдете предпазливи, ако се налага да шофирате.

Водолей

Ще общувате с по-широк кръг събеседници от обикновено. Заемете наблюдателна позиция, ще научите факти, от които след време ще се възползвате. Не превръщайте постиженията и плановете си в тема за разговор, ще съжалявате.

Риби

Прекалено сте чувствителни и в състояние да се изнервите от дребни несполуки. Разпределете времето си така, че да си позволите няколко минути уединение или разходка на вън, когато усетите напрежение. Дихателните упражнения също са доста ефективни за стабилизиране на психиката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари