Той е малък, сладък и любвеобилен. Всеки, който го види, иска да го подържи в ръцете си, за да му се порадва, независимо, че много боцка. Той е Поки – 3-годишен мини африкански таралеж, който обикаля света заедно със своята собственичка, за да търси нови приключения. 

Подобно на фотографа, създал проекта „Follow me to”, млада германка показва своите пътешествия, които споделя с нейния домашен любимец и добър приятел. Снимките на таралежчето са хит в социалните мрежи Facebook и Instagram. Хиляди хора от цял свят споделят как Хоки стои на удобен шезлонг на морския бряг, как бере билки в гората или си почива сгушен в меко одеало заедно с любимата си играчка...

„Преди да осиновя Поки, аз не знаех, че има разлика между дивите и опитомени таралежи. Веднага щом го взех, се влюбих в него. Той ме кара да се усмихвам всеки ден. Реших да го снимам и качвам всичко в Instagram, за да покажа колко радост ми доставя това животно“, споделя 26-годишната Литна, за която пътуването е страст. 

Още по темата


"Мечтата ми е да обиколя целия свят заедно с малкия ми приятел Поки", казва германката, която прави специален сайт, за да споделя за своите пътувания със сладкото животинче. А то много бързо се превръща в любимец на хората и вече има своя фейсбук страница - "Mr.Pokee the Hedgehog"

„Някой ми каза, че мога да бъда каквото си поискам. Затова станах ананас“, гласи текстът под една от забавните снимки на Хоки, на която той е сравнен с тропическия плод. От фотосите става ясно, че таралежчето и неговата приятелка обичат както планините, така и пътуванията до морето. Двамата се катерят по стръмни пътеки, снимат се сред прясно цъфнали растения и  определено знаят къде да спрат за почивка и някой друг коктейл. 

Още интересни снимки от приключенията на малкото таралежче, вижте в нашата галерия.