IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истини и митове за Скорпионите

26 юни 2018 14 20

Вижте тънкостите на представителите на този знак

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Тези, които се доверяват на астрологията често може да ги чуете да казват "Да, той е Скорпион, какво да очаквате от него?". Като цяло тяхната слава не е от най-хубавите, но дали всичко за тях е истина? Или пък е поредният мит? Важно е да разберете, че всички отрицателни качества, които традиционно приписват на Скорпионите, са резултат от факта, че тези хора са изключително страстни.

Скорпион - най-лошият знак в зодиака

Това е мит. И ако не мит, тогава просто субективно мнение на някои хора, които нямат общо с астрологията. Защото всеки астролог знае, че няма лоши знаци, както и добри. От друга страна, защо за други зодии не се изписват подобни неща? Скорпионът е труден знак, вярно е. Той работи с ресурсите на другите хора. И под ресурси може да се разбира каквото ни хареса - настроението ви, енергията ви...

Скорпионите са секси

Е, почти е така. Тук, разбира се, става въпрос за вкус и за един е секси, друг може да е на мнение "благодаря, не". Но дори и да вземем предвид личните предпочитания, представителите на тази зодия провокират винаги емоционална реакция. Освен това - тихите романтични срещи не са за него. Ако няма схема "искрица, буря, лудост", няма да го видите в нея.

Скорпионът е агресивен

Това е мит. Външно, Скорпион е съвсем спокоен, даже може да си помислиш, че е извън времето. Всичко се променя, когато ги атакуват. Но дори и в такава ситуация е малко вероятно да кажете за Скорпиона, че той е започнал всичко. По правило той не нанася първия удар. Но ако трябва да отговори - може да ви изгори безмилостно, дори само с думи. Трябва да се знае, че Скорпионите трудно прощават обиди.

Скорпионът е потаен

В много от случаите - да. Но тези случаи са свързани с обиди. Вие даже не можете да подозирате какви дълбоки спомени за вашите спорове, срещи и разговори се съхраняват от Скорпиона. Той просто няма да го издаде. Но да се мисли, че тези спомени не съществуват, е грешка. Скорпион си спомня всичко, особено, ако е бил засегнат. И в някакъв момент ще ви го припомни.

Скорпионът е енергиен вампир

Не, не е така. По-точно не точно. Скорпионът работи добре с ресурсите на другите хора, но това невинаги е минус. Например, от тях стават отлични йога инструктори или перфектният банкер. Скорпионите са способни да вземат правилните решения и да увеличават не само своите финансови сметки, но и на тези, които работят с него. Те са добри мениджъри по време на криза. Когато е наоколо е паника и объркване, Скорпионът, напротив, се събира, може ясно да мисли и да взема решения. Много често Скорпионите се появяват там, където се изисква действие. Те действат като санитари на гора - ако има нещо остаряло и смущаващо, той ще разчисти без сантименти.

Скорпионът е провокатор

Точно така. Скорпионът се чувства жив в кавгите, но както бързо палят, толкова и бързо им минава. Те ще направят всичко възможно във всеки един спор да получат отговор, готови са дори да го постигнат и с груби методи. Чуждото мнение в много от случаите дори не е важно, просто обичат споровете и изблиците на всякакви емоции докато ги водят. Скорпионите са властни и твърдоглави и вярват, че винаги са прави. Ако си търсите някой, когото да можете да контролирате и да го карате да се чувства незначителен, за да подхранвате самочувствието си – търсете го на друго място. Скорпионът никога няма да свири втора цигулка.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари