IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 на най-странните надуваеми дюшеци

5 юли 2018 13 40

Кои модели са за много, много смели

Снимка: Kimoji

Снимка: Kimoji

Надуваемите изделия през лятото са един от начините да представим чувството си за хумор на плажа. Или просто да донесем със себе си добър декор за поредната серия снимки в Instagram.

Но някъде там, между розови фламинги и големи лебеди дебнат и тези надуваеми изделия, които ще грабнат погледите на всички и ще накарат тези с чувство за хумор искрено да се забавляват.

В случай, че не ви пука особено за осъдителните погледи на плажа, представяме три смели варианта за надуваеми изделия.

1. Дюшек – гърди

Този модел представлява изработка като гърди, които са частично покрити с лепенки. Той е двуместен и определено ще ви носи из вълните на меко. Разбира се, в случай, че още ходите с родителите си на море, може би не е най-подходящият вариант, но пък ако имате чувство за хумор, заложете на него.

Снимка: amazon

2. Дюшек – емотикон

Това е по-смелата алтернатива на дръзкия модел горе. В сайтовете за продажба е представен като „Надуваем дюшек – емотикон“ и определено се радва на огромен интерес от страна на потребителите. Това е най-добрият начин да изведете забавната си страна на плажа, а и честно казано, толкова често използват този емотикон известните личности, че вече ни е сред любимите.

Снимка: urbanoutfitters

3. Дюшек – задни части

Третото предложение е не по-малко смело от горните две. Този дюшек представя сексапилни задни части с изрязано бельо, на които удобно можете да се настаните на плажа и в морето. Защото в крайна сметка, плажът може да е чудесно място да се забавляваме и няма защо да крием супер готиното си чувство за хумор.

Снимка: Kimoji

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари