IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 9-15 юли

9 юли 2018 07 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 9-15 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Професионалните задачи ще са сложни и ще изискват висока доза концентрация и самостоятелност. Не ги обсъждайте с колеги, които нямат пряка връзка с тях. Обърнете внимание на финансите си, може да откриете някакво несъответствие. За новите делови контакти разчитайте на интуицията си и не се доверявайте на всеки, който се вържи дружелюбно.

Телец

Тонусът ви е устойчив, общителни сте и в състояние да отхвърлите огромно количество работа. Предстои един благоприятен период, изпълнен с много развлечения. Непрекъснато ще получавате покани от приятели и дори съвсем обикновени познати за участие в партита, пътешествия, разходки сред природата. Забавлявайте се, но не и за сметка на професионалните задължения. Не отказвайте, ако ви предложат участие в краткосрочна форма на обучение.

Близнаци

Енергетиката ви като цяло е стабилна, а присъщото ви любопитство ще ви подтиква към експерименти. Не е изключено да ви хрумне оригинална идея по проект, който от доста време чака решение. Споделете я, убедителни сте и организирайте реализацията й самостоятелно. Не пропускайте възможността да покажете най-доброто от себе си. Контролирайте порива да сте навсякъде и с всички, което обикновено правите за сметка на съня си и се изтощавате. Осигурявайте си достатъчно почивка, ако искате да постигнете набелязаните цели.

Рак

Когато сте в добро настроение всичко ви се получава с по-малко усилия, а през тази седмица ще има достатъчно причини, които да поддържат доброто ви настроение. Обърнете гръб на миналото и гледайте напред. Някой ще ви благодари за получена помощ. Ще изгладите стар конфликт. Ще ви възложат задача с добър финансов потенциал, което пък ще ви зареди със самоувереност. Даже хора, които не са ви особено симпатични ще се стремят да получат благоразположението ви. Забавлявайте се.

Лъв

Обстановката на работното място ще е малко хаотична. Непрекъснато ще се случва нещо, което ще ви принуждава да променяте първоначалния си график. Част от задачите ще са неотложни и в такива моменти е желателно да потърсите още едно мнение, да се допитате до някого, който знае и може повече от вас. Ще ви подскаже подходящо решение, с което ще си спестите време и усилия. Преценявайте на кого се доверявате. Не всички колеги гледат на вас с добро око и може да ви спретнат интрига. Среща със стари приятели ще освежи ежедневието ви.

Дева

Ще си осигурите повече време за развлечения и ще се справите много по-бързо и леко със служебните задачи, ако обсъждате затрудненията и съмненията си. Откровеното ви и чистосърдечно отношение ще предразположи колегите и те с удоволствие ще ви съдействат. Ще установите, че с част от тях имате много повече общи теми за разговор, отколкото сте предполагали и че не е лоша идея да ги опознаете по-задълбочено. Ще ви хрумне как да довършите изостанал проект, а резултатът ще ви изпълни с ентусиазъм. Използвайте свободното време наистина за почивка и срещи с приятели, а не за битови и домакински задължения.

Везни

Част от заниманията ще са изтощителни и ще се отразят негативно на самочувствието ви. Ще ви е нужно съдействие и то за по-дълъг период от време. Помислете за старите приятели. На кого можете да разчитате и кой би ви помогнал да подобрите професионалния си и социален статус. Наблюдавайте поведението на колегите и не им позволявайте да ви пречат. Не е изключено някой много по-мързелив или неопитен да се опита да ви „подлива вода“. Реагирайте светкавично, за да стабилизирате позициите си.

Скорпион

Личните отношения ще ви занимават много повече от професионалните задачи. Някой, на когото разчитате изведнъж ще „обърне палачинката“ и ще се дистанцира без видима причина. Усещането за неизвестност ще ви подейства изнервящо. Не е изключено да прекратите връзка, която ви отнема прекалено много време и сили. Ситуацията на работното място ще е предвидима. Участието ви в различни мероприятия ще бъде забелязано и високо оценено. Освен деловите ще има и неформални контакти в развлекателна обстановка, където ще създадете полезни връзки.

Стрелец

Прекалено сте наблюдателни, аналитични и през тази седмица може да се вкарате в крайности. Да решите, че не сте постигнали желаните резултати, че свършеното от вас не ви удовлетворява и да се превърнете във формени работохолици. Че ще ядосате околните и ще започнат да ви гледат накриво е ясно, но по-лошото е, че ще навредите на себе си. Пестете си силите и мислете за здравето си. Потърсете правилния баланс между цели и възможности. Ще наваксате изоставането и ще компенсирате задълженията си. Организирайте си едно-две къси пътувания, които ще възстановят тонуса ви.

Козирог

Чаровни сте и привлекателни. През тази седмица всички ще се стремят да се доближат до вас и много хора ще гравитират в обкръжението ви. Ще ви търсят за помощ, съвет или просто за компания. Обстановката на работното място ще е спокойна и благоприятна за вас. Може да се заемете с дейности, изискващи задълбоченост и концентрация. Проявете предпазливост спрямо колеги от конкурентни компании. Внимавайте какво говорите, за да не ви обвинят в нелоялност. Приятелите ще ви направят някаква приятна изненада, свързана със свободното време.

Водолей

Ще сте доста ангажирани през тази седмица, но финансовият еквивалент ще ви покаже, че е имало защо да се стараете. Работоспособни сте, последователни и при условие, че си създадете максимално добра организация, ще се справите с изключително сложни и изискващи висока концентрация задачи. Въздържайте се от остри критики спрямо околните. Те може да нямат вашия капацитет, но в труден момент помощта им ще ви е „добре дошла“. Предишна романтична връзка ще напомни за себе си.

Риби

Благоприятната комбинация между стабилен творчески потенциал и силна интуиция през тази седмица ще е най-силното ви оръжие. Ще ви възложат допълнителни задачи, но всичко ще ви се получава доста по-лесно от обикновено. Работата ви ще получи висока оценка, а не е изключено и някакъв материален бонус. Вероятно ще се наложи да „попълвате дупки“, поемайки работата и на отсъстващи колеги. Не се оплаквайте, ще се окаже полезно. Ще попаднете на чужда грешка, от която може да се възползвате. Търсете взаимноизгодни решения за решаване на конфликти от личен характер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари