IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 юли

11 юли 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Търсенията ви (относно каквото и да било) днес ще се увенчаят с успех. Няма значение дали търсите информация, маршрут или някаква стока. Всичко ще ви идва като „по поръчка“. Особено що се отнася до информацията. Ще научите тайна, която ще ви е от полза.

Телец

Не отлагайте нито едно от задълженията си. Проверявайте направеното няколко пъти преди да го обявите за готово. Може би ще се наложи да поемете и допълнителна работа, заради която да отложите лична среща. Не съжалявайте, така пък ще разполагате с повече време за почивка.

Близнаци

Съчетанието между стабилен тонус и желание за работа буквално ще ви изстреля напред. Правете нещата така, както ги чувствате. Не всичко ще се получи от първия път, но като цяло ще реализирате намеренията си. Не критикувайте по-възрастни от вас колеги.

Рак

Ще попаднете на интересна стока и няма да успеете да овладеете желанието си да я притежавате. Не е страшно, че ще надвишите определения финансов лимит. Скоро ще наваксате разхода, ще си заделите и запаси.

Лъв

Не правете няколко неща едновременно. Бъдете внимателни при уреждане на търговски въпроси. Отделете време за спорт или леки физически занимания, които ще се отразят положително на статуса ви като цяло.

Дева

Ще се наложи да потърсите съдействие от старите си приятели за уреждане на юридически въпрос или такъв, свързан с администрацията. Съвсем непредвидено ще попаднете на чужд спор, от който няма да успеете да се измъкнете. Дистанцирайте се своевременно, за да не ви натоварят с негативи.

Везни

Спокойни сте и това засилва умението ви да мислите бързо. Паметта ви днес е услужлива и ще ви подскаже правилни решения за сравнително заплетени казуси. Романтичните емоции ще ви въодушевят.

Скорпион

Ще е сложно да реализирате всичките си замисли. За част от тях имате идея, но няма да разполагате с ресурси. Тези пък, за които разполагате с ресурси, ще са ви отегчителни. Независимо от всичко, постарайте се да довършите започнатото.

Стрелец

Вероятно ще се занимавате с нещо ново и непознато, което ще ви заинтригува. Експериментирайте смело, но разумно. Не обсъждайте заниманията си, нито заключенията, които сте си направили. Може да е авантюра, но ще е приятна.

Козирог

Намалете контактите и не бързайте, ако пътувате. Раздразнителни сте и не е желателно да влизате в глупави дискусии. Особено старателно избягвайте споровете с роднини и съседи.

Водолей

Пестете си силите, независимо че енергетиката ви е стабилна. Разговор с приятел ще ви зарадва и ще ви насочи към решение на проблем, който обмисляте. В състояние сте да направите много неща, но помислете дали се налага да прекалявате.

Риби

Непредвидено може да ви съкратят сроковете на някои дейности. Овладейте се и действайте с равномерно темпо независимо от всеобщата паника. По-важно е да не допуснете грешки, които ще се отразят негативно на авторитета ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари