IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които се влюбват много лесно

23 август 2018 14 20

Бързо изричат "обичам те"

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Любовта е силно чувство, което преобръща живота на хората. Тя има най-различни проявления и можем да я усетим само със сърцето. Много хора, които са я изпитали, казват, че влюбването е странно усещане, някои го сравняват с трептенето на пеперуди в стомаха. 

Докато някои хора се държат по-резервирано към новите хора в живота им, защото не искат да ги наранят, други са много по-общителни, чувствителни и лесно се влюбват. Според астролозите, това се дължи на зодиакалния знак, под който са родени. 

Зодията до голяма степен определя дали сме влюбчиви или не. Ето четири знака, за които се смята, че са романтици и бързо попадат по влиянието на любовта:

1. Везни (23 септември - 22 октомври)

Венера е планетата, която управлява слънчевия знак. Когато става дума за чувства, везните са едни от най-лесните за влюбване. Веднага щом усетят, че изпитват симпатия към някой и започнат да излизат с него, на хората с тази зодия им трябва много малко време, за да кажат "обичам те". 

Везните лесно се влюбват, но и са отдадени на връзката, като искат да получават същото в замяна. Те се водят по импулсивността си, което не винаги е правилно, защото може да се влюбят в най-неподходящия човек. 

2. Риби (19 февруари – 20 март)

Планетата, която ги управлява, е Нептун, която се свързва с фантазии и бягане от реалността. Тя кара хората с този знак да мечтаят за идеалната половинка, с която ще създадат щастливо семейство.

Рибите имат способността да се влюбват в най-неподходящите, поради което страдат, защото лесно могат да ги измамят. Много често се оказва, че грешат в първоначалния си избор на половинка, затова астролозите съветват да не се поддават на емоциите, а да мислят разумно дали имат бъдеще с човека до тях. 

3. Близнаци (20 май– 20 юни)

Сравняват ги с пеперудите, които прелитат от цвят на цвят. Те са много комуникативни като личности и лесно завързват разговор. Могат да си "загубят" ума по някой, който подкрепя тяхното мнение. 

Близнаците се влюбват много лесно, но и бързо им минава“ Ккато знаем, в тях "живеят" двама души, които са на различни позиции. Докато единият планува да се обвърже, другият му дава акъл, че е по-добре да не го прави. Дори когато всичко е наред във връзката, близнаците изненадващо могат да й сложат край.

4. Рак (21 юни - 22 юли)

На тях им трябва някой, който само да им се усмихне и каже няколко хубави думи, за да установят, че са влюбени. Те са много чувствителни натури и може много да страдат, ако не отвърнат на чувствата им. Във въображението им често се въртят картини за годежен пръстен и "Менделсон". 

Най-добрият варианет е раците да срещнат човек от същата зодия. Тогава влюбването може да прерастне в силна връзка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари