IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 типа сродни души, които ще срещнете в живота си

12 септември 2018 07 20

И как да ги разпознаете

Снимка: istock

Снимка: istock

Много хора смятат, че с термина „сродна душа“ могат да опишат човек, който е идеален за тях, само в романтичен план. Истината е, че сродните ни души са онези хора, които са наши съмишленици, и те могат да се появят на различно място и при различни обстоятелства в живота ни.

Не всички наши сродни души ще бъдат наши романтични половинки, но това не значи, че пак няма да повлияят на живота ни значително, по един или друг начин. Някои от тези хора, могат да бъдат с нас за кратко, а други да са до нас цял живот.

Ето и 5-те вида сродни души, които може би ще срещнете в живота си и от които може би ще научите много:

1. Приятелят – съмишленик и духовен партньор

Този човек често е най-добрият ви приятел. Това е човек, с когото още при първата ви среща сте почувствали силна връзка и сте усетили, че с него/нея ще си останете близки за цял живот. Това е човекът, с когото можете да говорите с часове. Човек, който винаги ви предлага подкрепата си в труден момент и който често ви разбира дори по-добре, отколкото сами се разбирате. Ако имате такъв човек в живота си в момента, не забравяйте да поддържате връзката си с него жива и никога не го приемайте за даденост. Ако по някаква причина се отчуждите, той много ще ви липсва.

2. Сродната душа, която ще разтърси света ви

Този тип човек ще влезе в живота ви с една цел – да го разтърси из основи. Този тип сродни души идват в живота на човек най-неочаквано, но точно в момент, когато той има нужда от промяна в начина си на мислене. Тази личност ще ви предизвиква да преосмислите плановете си за бъдещето. Този вид сродна душа може да влезе в живота ви под формата на страстен любовник. Едно е сигурно – ще изживеете много силни, страстни и чувствени моменти, които ще помните цял живот. Но имайте предвид, че след като бурята отмине и този човек излезе от живота ви, целият ви свят досега ще се е сринал, а вие ще трябва да събирате парчетата от пъзела, така че да го пренаредите отново.

3. Сродната душа, с която постепенно ще развиете отношения

Това е човекът, който ще влезе в живота ви, за да ви научи на нещо полезно и ценно, което ще ви е от полза на по-късен етап от житейския ви път. Това може да е първата ви любов, или просто да бъде ваше гадже за известно време, след което този човек да ви остане просто много добър приятел. Отношенията ви с тази ваша сродна душа ще се развиват бавно във времето и ще се изграждат постепенно, но в крайна сметка ще имат много стабилна основа. И двамата с този човек ще научите много един от друг и духовната ви връзка ще остане за цял живот.

4. Случайно срещнатата сродна душа

Обикновено това е непознат човек, когото срещате случайно, например по време на самолетен полет, на парти или докато се разхождате в парка с кучето си. След срещата ви вие веднага ще почувствате някаква духовна връзка с този човек, сякаш го познавате от години, но не си спомняте откъде. Ако сте от типа хора, които вярват в прераждането, значи вероятно ще си помислите, че този човек е някой, когото сте срещали в свой минал живот. Взаимодействието ви с този човек може да е кратко, но вие ще почерпите от мъдростта му, както и той от вашата. Просто това е непознатият, който ще ви каже истината за нещата, която досега ви е убягвала. Като компас, този човек ще ви покаже правилната посока, в която да продължите да се движите.

5. Сродната душа, която ще ви бъде и партньор в живота

Това е онзи човек, който се стремим и се надяваме да открием. Защото ако имаме късмет да го намерим, обикновено това означава, че с него ще прекараме остатъка от живота си и то сравнително щастливо. Този човек ще ни предложи не само дълбока обич, съчувствие и приятелство, но и ще бъде наш партньор в добро и лошо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари