IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни двойки: По хороскоп несъвместими, но в живота...

17 септември 2018 14 30

Вижте кои са идеалните двойки, въпреки астролозите

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Астролозите са достатъчно активни да ни обясняват, че зодиакалният знак играе съществена роля при избора на партньор. Има холивудски двойки обаче, които правят на пух и прах тази теория и дават личен пример как астрологията невинаги е права.

Вижте една селекция от звезди, които според звездите на астролозите са несъвместими, но в реалния живот са щастливи.

Той е Рак, тя е Риби – Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър

42-годишният Бенедикт и 40-годишната Софи се срещнаха през 2009 г. по време на снимките на филма „Бурлеска приказки“. Тяхната връзка оставаше извън прожекторите дълго време, но през 2014-та те я обявиха публично. Сега двамата се готвят да станат за трети път родители, на всички събития се появяват заедно... А може би дори не знаят, че по хороскоп не би трябвало да са заедно.

Съвместимост:

Представителите на зодиите Рак и Риби са леко непрактични, на моменти инфантилни и в началото на връзка между тях могат да се появят проблеми. Защото никой от тях не поема инициативата.
Според астролозите, и Бенедикт, и Софи предпочитат да бъдат покровителствани, така че би трябвало да търсят по-силен партньор от себе си. Това, което може би ги спасява като двойка е, че двамата се събраха в зряла възраст и мъдростта и опитът им им позволяват да компенсират липсата на инициатива и самоувереност.

Той е Стрелец, тя е Дева – Бионсе и Джей Зи

Бионсе и Джей Зи тази година честват 10-годишен брак и се радват на три деца – Блу Айви и близнаците Сър и Руми. Въпреки всички несгоди, слуховете за развод и изневери, двамата продължават да са заедно.

Съвместимост:

Според астрологичните прогнози любовта между жена Дева и мъж Стрелец е истинска рядкост. По правило Девата избира сериозен и тих партньор, Стрелецът им изглежда лекомислен и прекалено ярък. В една двойка се стига рядко до разбирателство, защото Девата обича детайлите, а Стрелецът вижда голямата картина и не обръща внимание на дреболии. Основните проблеми и конфликти в двойката „Дева-Стрелец“ възникват на тема финанси – Девата обича разумното отношение към парите, а Стрелецът харчи като за последно. Тайната на двойката Бионсе и Джей Зи очевидно е, че нямат проблеми с парите.

Той е Дева, тя е Лъв – принц Хари и Меган Маркъл

Двамата се срещнаха през лятото на 2016 г. на частно парти, а тази година целият свят стана свидетел на сватбената им церемония в двореца Кенсингтън. Заради романа с принца, Маркъл трябваше да се оттегли от обичайния си живот – да се премести от Ню Йорк в Лондон и да се сбогува с кариерата на актриса. Но гледайки тази красива двойка, никой не се съмнява, че те са създадени един за друг.

Съвместимост:

Мъжът Дева, според хороскопа, обикновено се плаши от силните чувства – той счита прекомерните емоции за корен на всички злини. На свой ред жените Лъвове хиперболизират всичко свързано с любовта. Представителите на тези знаци са диаметрално противоположни и, честно казано, не се вписват добре. Девата не харесва импулсивността в поведението на Лъвовете, както и прекалено отворения им начин на живот. Лъвът пък не харесва пасивността на Девата и я смята за страхлива.

Той е Риби, тя е Скорпион – Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Бийбър и Хейли се срещат за първи път на премиерата на филма „Never Say Never“ – автобиографичен филм за живота на Джъстин. Тогава певецът е на 16, а Хейли – на 14 години. Но истинската романтика настъпи преди няколко месеца, а според последните клюки двамата вече тайно са се оженили.

Съвместимост:

Основният проблем при такава конфигурация е, че те възприемат любовта по различни начини. За Риби това усещане е възвишено, дори мистично. Те идеализират любовта. Скорпионите смятат, че любовта е разрушителна буря на страсти и емоции. Скорпионите не оценяват способността на Рибите да обичат дълбоко. Друг проблем в двойката е, че мъжете Риби се смятат за виртуози в изневерите. Да, те лъжат майсторски, но при жените Скорпиони номерата им не минават. А това води до подкопаване на доверието в отношенията.

Той е Телец, тя е Овен – Дейвид и Виктория Бекъм

Дейвид и Виктория Бекъм отдавна са пример за идеалния звезден брак, малцина от знаменитостите могат да се похвалят с такава дълга връзка. Двамата са заедно в продължение на почти 20 години. Съпрузите отглеждат трима сина и дъщеря, а семейството им се превърна в истинска марка, която носи огромен доход.

Съвместимост:

Основният проблем в отношенията е, че жената-Овен не знае как да остави лично пространство за партньора си. Тя се интересува повече от неговия живот, отколкото от своя. Мъжът Телец от своя страна е твърде ревнив и държанието му често става повод за скандали. Телецът не харесва жената до него да е толкова активна и общителна. И нормално – жената Овен е разочарована, че това, което първоначално е видяла като стабилност и надеждност в мъжа Телец, се оказва монотонност. Също така Телецът не знае как да изпусне парата при конфликти и предпочита да таи страданието дълго време. Докато всичко не избие и привидното спокойствие се превръща дори в ярост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари