IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 октомври

23 октомври 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се справите много по-добре с физическите занимания. Ако е възможно да отложите интелектуалните, то направете го. Ако ли пък не, не очаквайте идеални резултати.

Телец

Ще има изненади. Ще варират от радостни до учудващи. Приемайте ги без прекалени очаквания и с малко надежда. Може да помогнете на някого, но по-важно е да не навредите на себе си.

Близнаци

Някой ще ви заинтригува, но и ще ви озадачи. Подхождайте с фантазия към обикновените неща. Най-силното ви умение е да се шегувате в критични моменти.

Рак

Настроението ви е оптимистично. Всичко ще ви се получава лесно. Прекалената сериозност ще ви е по-скоро вредна.

Лъв

Не се опитвайте да надскачате сянката си, само за да докажете преимуществата си. Следвайте хода на събитията, намалете активността. Наблюдателната позиция е за предпочитане.

Дева

Ще напреднете в няколко направления едновременно. Без усилия ще преодолеете противоречия, които към момента са ви изглеждали нерешими. Бъдете предпазливи независимо от всичко.

Везни

Настроението ви е нестабилно. Връщате се към тъжни спомени или анализирате неприятни актуални реалности. Чувството ви за справедливост е засегнато, но дали е обективно?

Скорпион

Ще се наложи да действате самостоятелно. Ще е трудно, но е по-добре, отколкото да координирате колективни действия. Реагирайте гъвкаво.

Стрелец

След активната работа трябва да си осигурите пълноценна почивка. В същото време е желателно да не пренебрегвате близките си. Проявете последователност, когато става дума за принципни въпроси.

Козирог

Спокоен ден, но само на пръв поглед. След всяка реализирана задача ще изникват противоречиви въпроси. Търсете отговорите самостоятелно.

Водолей

Раздразнителни сте и избухливи. Намалете контактите, ако не искате да си направите лоша услуга и да навредите на деловите си контакти.

Риби

С дребни, но приятни изненади ще е свързан денят. Приемайте новостите смело. Едва ли ще предизвикат някакви негативни ефекти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари