IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-популярните имена за детето на Меган и Хари?

16 ноември 2018 09 30

Албърт е най-разпространеното

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Как ще кръстят детето си Меган и Хари? Този въпрос отдавна задават много британски медии и дават най-различни предложения като отговори. Херцогът и херцогинята на Съсекс очакват първия си наследник през пролетта и залозите за това как ще се казва бебето, растат.

Според проучване, проведено от „Expedia“, най-популярното мъжко име в кралското семейство от сядането на Елизабет Втора на трона, е Албърт. Общо 12 членове на двора го носят. Един от най-известните сред тях е съпругът на кралица Виктория, който е живял от 1819 до 1861 г.

Джордж се нарежда на второ място (поне десет мъже от кралското семейство го носят, следват Чарлс, Едуард, Кристиан, Фредерик и Луис. Както знаете, първородният син на Уилям и Кейт носи това хубаво име.

По отношение на женските имена, най-известно е Виктория (9 души го носят). Кралица Виктория наследява трона на 18 и стои на него до 1901 г. На второ място по популярност е Мери, Луиз на трето, а след него се нареждат Александра, Елизабет и Алис.

Както вече знаете, Хари и съпругата му Меган, които вдигнаха сватба през май, обявиха в средата на октомври, че ще стават родители. Пред фенове принцът коментира, че би желал да има момиченце, докато половинката не е обявявала публично дали има предпочитания.

По протокол херцогът и херцогинята няма да знаят пола на бебето до раждането. Те обаче може да го нарушат и научат по-рано.

Четете още:

Традициите, които следват бременните в британското кралско семейство

Официално е: Меган Маркъл е бременна!

Принц Хари и Меган – „бунтари“ и в отглеждането на наследника им

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари