IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои хора трябва да отрежете от живота си?

19 ноември 2018 16 00

Те изсмукват вашата енергия

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Има един тип хора, т. нар. енергийни вампири, които може би неусетно за вас, успяват да източват вашата енергия малко по малко. Ако усетите, че в близкото си обкръжение имате такъв токсичен човек, който ви затормозява и натоварва, по-добре го отрежете от живота си.

Вижте кои хора трябва да премахнете от живота си, според зодиакалния си знак:

Овен

Вие сте супер амбициозни и притежавате естествено, вродено желание да стъпите на върха на всичко, което правите. Последното нещо, от което имате нужда в личния си живот е човек, който постоянно се опитва да подкопае вашия успех, индивид, който ви завижда или ви ревнува твърде много, човек който ви дърпа назад или такъв, който ви внушава неувереност.

Телец

Хората от тази зодия са много точни, надеждни и лоялни, но и самите те се нуждаят от стабилност в живота си. Телците се чувстват много зле, когато са обградени от хора, които ги лъжат и заблуждават най-редовно, защото те нарушават чувството им за стабилност. Телците трябва да общуват с хора, на които могат да се доверят и с които могат да изградят стабилни връзки.

Близнаци

Близнаците са любознателни, весели и спонтанни по природа. Тяхната енергия може лесно да бъде изцедена от негативни, мрачни и вечно оплакващи се хора. Ако сте родени под този знак, не допускайте в живота си хора, които все страдат и мрънкат за нещо, защото те ще развалят вашето, по природа добро настроение. Не се оставяйте този тип хора да ви манипулират и използват.

Рак

Представителите на зодия Рак са чувствителни, грижовни и интуитивни. Тяхната енергия може лесно да бъде изсмукана от хора, които не ги ценят и от такива, които не се интересуват от техните емоции и без да му мислят ги обиждат и засягат. Ако сте зодия Рак и даден човек ви натяква, че сте твърде докачливи и чувствителни – отрежете го от живота си, защото той не ви разбира, а по-скоро ви вреди.

Лъв

Няма човек от зодия Лъв, чиято самоувереност да не е непоклатима. Тези хора знаят на какво са способни и се гордеят с всичко, което са направили, за да постигнат целите си. Лъвовете не трябва да се обграждат с хора, които потъпкват егото им, омаловажават постиженията им, държат се пренебрежително към тях и/или ги карат да се съмняват в собствената си стойност.

Дева

По някаква причина аналитичните Деви са много възприемчиви към негативните хора и често се обграждат с такива индивиди в живота си. Те просто искат да оправят живота на всичките си познати и да разрешат проблемите на всичките си близки. Е, колкото и умни да са, те не могат да огреят навсякъде. Затова Девите трябва да се освободят от хората, които поставят под въпрос начина им на мислене.

Везни

Тези хора имат способността да виждат двете страни на дадена ситуация и интуитивно усещат как да постигнат компромис. Поради това те трябва да премахнат от живота си всички агресивни хора, които обичат да спорят, да се налагат и да влизат в конфликти без основателна причина. Такива личности действат като енергийни вампири на Везните, които търсят хармония в живота си.

Скорпион

Скорпионите имат проблем с това да гласуват доверието си на хората. Те обаче притежават изключителни инстинкти, в които трябва да се вслушват по-често. Ако сте Скорпион и смятате, че даден човек не е честен с вас, шансовете да сте прав са огромни. Не се обграждайте с хора, които са с вас по сметка или заради някаква изгода, защото вие го усещате и това ви тормози вътрешно.

Стрелец

Ако сте зодия Стрелец, то вие сте волни като птица, независими същества. Отдалечете се от всеки, който се опитва да ви обвърже и/или да спре порива ви. Не се обграждайте и с хора, които са с вас, само за да си имат приятна компания за забавления. Те при първа възможност ще ви обърнат гръб, точно когато решите да разчитате на тях. Научете се да разпознавате стойностните хора в живота си.

Козирог

Козирозите са стабилни хора, но са си леко самодостатъчни. Те са известни с това, че инвестират по-малко в отношенията си с хората, а влагат повече енергия в кариерата си. Най-тежко Козирозите приемат индивидите, които видимо им завиждат за добрия, комфортен живот, който те с труд са си изградили сами. Ако сте от тази зодия, премахнете от живота си хората, които се дразнят на успехите ви.

Водолей

Представителите на зодия Водолей са изключително независими и ценят много своята свобода във всяка една област от живота. Ако сте родени под този знак, трябва да отрежете всички хора, които губят вашето време, които нахлуват в личното ви пространство, задушават ви или пък са твърде зависими от вас. Тези хора не само не ви разбират, но и спират вашия растеж, а и най-вероятно ви изнервят много.

Риби

Вие сте най-сладките, мили и добронамерени същества в зодиака. Непрекъснато поставяте чувствата на другите пред своите собствени. Именно затова е възможно в живота си да попадате често на хора, които ще се възползват от вашата доброта и съпричастност. Избягвайте индивидите, които ви натоварват с личните си проблеми – вие не сте емоционална изтривалка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари