IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 ноември

18 ноември 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е леко нестабилна. Не се заемайте с нещо конкретно, което трябва да довършите в предварително зададен срок. Следвайте хрумванията си и използвайте по-голямата част от деня за любими занимания.

Телец

Може да се получи известно разминаване между мислите и действията ви. Ще си вършите работата в настоящия момент, а мислите ви ще са в бъдещето. По стечение на обстоятелствата няма да направите всичко, което сте си набелязали, така че е излишно да си давате много зор.

Близнаци

Решенията ви няма да зависят само от вас, а другият участник ще е крайно колеблив. Ще присъствате на инцидент или разправия между приятели, която ще ви напомни случка от миналото и доста ще ви развали настроението.

Рак

Прекрасна комбинация между силна памет и активно въображение. Помислете за бъдещите си планове, свързани с почивка, пътешествия или стартиране на нещо ново. Сега може да набележите само основните позиции, след време ще се заемете с детайлите.

Лъв

Прекалено сте чувствителни и податливи на влияние. Почти през целия ден ще се занимавате с незначителни неща. За предпочитане е да не бързате и да намалите контактите. Ще възстановите силите си най-ефективно с любимата музика и любимите занимания.

Дева

На среща със стари приятели ще се запознаете с нов човек. В началото може и да ви заинтригува, но много скоро ще ви отегчи до такава степен, че ще предпочетете да си тръгнете преди края на купона. Когато останете сами може и да преосмислите мнението си.

Везни

Може да ви хрумнат какви ли не идеи за промени, свързани с бита или динамичния ви стереотип. Каквото и да ви дойде наум не бързайте да го правите. Ще усетите, че ви идва в повече още от самото начало. Занимавайте се само с познати дейности.

Скорпион

Част от ситуациите ще са противоречиви и ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Разчитайте на интуицията си и на умението да виждате неявното. Не приемайте предложения за участие в съмнителни сделки.

Стрелец

Амбицирани сте да се справите с много работа, но лошата новина е, че няма да успеете. Спънките ще са външни и няма да сте в позиция да им влияете. Приемете фактите такива, каквито са и използвайте свободното време, с което така или иначе разполагате за нещо, което би ви създало удоволствие.

Козирог

Подредете деня според предпочитанията си. Подходящо е да се посветите на интелектуалните си интереси, особено ако има нещо, за което все не ви стига времето. Ще се почувствате още по-добре, ако си осигурите и предпочитана компания.

Водолей

Не се преуморявайте излишно. С каквото и да се захванете е желателно да поддържате равномерно и то сравнително бавно темпо. Времето вечерта ще е свързано с някаква изненада, която ще ви подейства вдъхновяващо.

Риби

Оценката ви за случващото се около вас е твърде субективна. Склонни сте да си създавате илюзии, че и да им вярвате. Обсъждайте темите, които ви вълнуват с близките, те ще ви подскажат правилната посока.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари