IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 ноември

20 ноември 2018 06 38

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Под въздействието на някаква емоция или провокация ще се върнете към вреден навик или пък ще реагирате по начин, който дори близките ви не биха предположили. Ако искате да запазите отношенията, позицията или имиджа си, то постарайте се да овладеете емоциите.

Телец

Събитията ще са противоречиви, не се изненадвайте от нищо. Поведението на околните на моменти ще ви изнервя, по неблагоприятно стечение на обстоятелствата може да забравите, загубите нещо или да се отклоните от първоначалните си планове. Тъй като няма да навредите на здравето или финансовото си положение приемете, че нищо фатално не се е случило.

Близнаци

Търсете прости решения. Заемете се първоначално със спешните задачи, действайте организирано, подготвено и отговорно. Ще намерите оригинално решение даже за казуси, за които се съмнявате, че ще се справите.

Рак

Не се опитвайте да прилагате новости в работата си и не залагайте на прекалено екстравагантна информация. Намалете темпото и следвайте логиката, а не емоциите. Някои намерения няма да се реализират, но няма да е фатално.

Лъв

Обстоятелствата ще са такива, че ще можете да вкарате в действие ваша стара идея. В конкретния случай е важно да реагирате бързо и да предвидите евентуалните конфликти на интереси. Не е изключено да срещнете стар приятел по време на пътуване.

Дева

Събитията няма да се развиват според предположенията ви, така че се опитайте да се адаптирате доколкото ви е възможно. Може да не напреднете, но ако не направите крачка назад или не претърпите загуби смятайте, че сте били късметлии.

Според зодията: Кои хора трябва да отрежете от живота си?

4 зодиакални знака, които манипулират с лекота в любовта

Везни

Допълнителни ангажименти ще изникнат точно тогава, когато най`не можете да се захванете за тях. За ваш късмет ще ви „върнат“ услуга и ще успеете да наваксате. Ощетени от цялата ситуация ще са членовете на семейството ви.

Скорпион

Личните ви проекти ще останат на заден план, но затова пък с тези на приятелите ще се заемете най-старателно. Даже няма да се замислите какво ви струва това. В крайна сметка, всеотдайността ви ще бъде възмездена.

Стрелец

Днешната изненада ще е свързана с романтичните или по-точно с любовните отношения. Очаквате неочакваното, но всъщност ще се случи предполагаемото, желаното… както искате, така го наречете. Но ще се радвате на изключителни преживявания, които няма да са свързани директно с обекта на любовта ви.

Козирог

Проблемите ще са свързани с вашето семейство или с това на родителите ви. Тъй като няма да ви засягат директно, а ще е само въпрос на бърза настройка, ще успеете да се справите. Не пренебрегвайте умората, осигурете си достатъчно сън.

Водолей

Случайно събитие ще ви върне към „доброто старо време“. Не идеализирайте миналото, защото ще ви навреди на връзка от настоящето.

Риби

Игнорирайте финансовите въпроси. Ориентирайте се към семейните проблеми. Не въвеждайте нищо ново в живота си, а най-малкото техника, технологии, методи на работа. Нещо, което ви изглежда прекрасно може да се окаже доста съмнително.

Според зодията: Прощавате ли лесно чуждото прегрешение?

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари