IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да приготвим: Кавърма със свинско и гъби

29 декември 2018 06 00

рецепта за вкусна гозба

Снимка: wellcometomykitchen

Снимка: wellcometomykitchen

Необходими продукти:

600 г свинско месо

3 големи глави лук

500 г пресни печурки

2 с. л. доматено пюре

300 мл вода

олио

червен пипер

сол

чубрица

магданоз

Начин на приготвяне:

В дълбок тиган или тенджера с незалепващо покритие загряваме 3-4 с. л. олио и слагаме да се запържи нарязаният на полумесеци лук, после добавяме нарязаното на кубчета месо и задушаваме 10-ина минути.

Добавяме и нарязаните на филийки гъби, червения пипер, солта и чубрицата и разбъркваме добре.

Заливаме с доматеното пюре разредено с водата и оставяме да къкри на тих огън, докато месото омекне и ястието се сгъсти и остане само на мазнина.

Сервира се обилно поръсено с магданоз.

Източник: wellcometomykitchen

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари