IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 декември

11 декември 2018 06 35

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Може да ви увещават да се включите в някакво екстремно мероприятие. Преценете последствията за здравето и финансите си. Ще си спестите куп главоболия, ако откажете.

Телец

Съчетанието между предприемчивост и предпазливост днес е печелившата ви тактика. Уреждайте финансовите си въпроси самостоятелно. Не експериментирайте с непознати дейности.

Близнаци

Дружелюбни сте, любознателни, общителни, но и прекалено откровени. Преценявайте личната информация, която споделяте. Не се опитвайте да изпреварвате събитията.

Рак

Анализирайте случайностите. Част от тях ще са нещо като предупреждение, че ще допуснете грешка. Не се доверявайте изцяло на деловите си партньори.

Лъв

Не изпускайте възможността да участвате в публично мероприятие, свързано с професионалното ви развитие, но и не се поддавайте на изкушението да си направите автореклама. Създайте ограничено количество връзки, с които бихте могли да сътрудничите занапред.

Дева

Ще се случат разни изненади, приемете ги спокойно. Споделяйте мнението си, само ако ви попитат. В противен случай някои ваши изказвания ще бъдат приети враждебно.

Везни

Творческият ви потенциал е силен. В съчетание с външни, благоприятни за вас обстоятелства ще имате възможност да реализирате стара идея. Не е изключено да получите и допълнителни приходи.

Скорпион

Избягвайте скъпите покупки днес. Придържайте се към първоначално определения си бюджет. Отношенията ви с жени роднини или колеги ще са леко конфликтни.

Стрелец

Подходящ момент да се откажете от вредните навици. А ще попаднете и на случка, която ще ви подскаже как да се отървете от вредните „приятели“. И в двата случая вие ще сте печелившата страна.

Козирог

Не вярвайте на нищо, което ви съобщават за приятели. Нито на лошо, нито на хубаво. Намерете начин да проверите чутото и се замислете какво се случва и защо. Не е подходящо точно днес да променяте характеристиката на връзките си.

Водолей

Следвайте интуицията си и не се хвърляйте в авантюри. Всяка рискова дейност днес ще е свързана със загуба. Дали на средства, дали на отношения, дали на позициите ви не може да се каже точно, но при всички случаи ще е трудно да компенсирате вредите.

Риби

Следвайте правилата и не импровизирайте. Реагирайте по обичайния си начин. Всеки опит да впечатлите околните с ексцентрична постъпка ще има непредвидими последствия, особено що се отнася до личните отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари