IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 януари

14 януари 2019 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Непредвидено събитие ще ви принуди да промените динамичния си стереотип още от сутринта. Като цяло ситуацията около вас днес може да е леко нервна. Не възприемайте случващото се с излишен фатализъм, просто намалете темпото.

Телец

Ще е трудно да се концентрирате към преките си задължения преди обед. Непрекъснато нещо или някой ще ви отвлича и разсейва. Излишно е да си правите строго разпределение на времето. Така и така няма да го спазите и ще изпитате чувство на вина.

Близнаци

Във ваша полза е днес да сте максимално принципни и праволинейни. Отстоявайте интересите си и не обсъждайте публично перспективните си планове. За предпочитане е да общувате с новите си партньори в неформална обстановка.

Рак

Овладейте желанието си да направите нещо ново и нестандартно. Разчитайте на себе си за разрешаване на сложни казуси. Дори да сте получили от приятел твърдо обещание за подкрепа е много вероятно да ви подведе.

Лъв

Почти за всяко свое занимание ще се натъквате на дребни спънки. Не преувеличавайте значението им, в състояние сте да се справите. Личните отношения ще са обвити в лека загадъчност. Сменете романтичния подход с практичен за да си изградите правилна стратегия.

Дева

Придържайте се към хода на събитията. Всеки опит да промените ситуацията или да прокарате някаква оригинална идея ще се натъква на съпротива. Колкото сте по-сдържани, толкова по-малко неприятни реплики ще чуете.

Везни

Предстоят контакти с нови колеги, партньори или клиенти. Не се ентусиазирайте твърде много от желанието им да се сближат с вас. По-скоро ще се възползват от слабите ви места, отколкото да ви подкрепят в труден момент.

Скорпион

Ако очаквате някаква важна информация и разчитате на нея, за да напреднете в заниманията си по-добре си я потърсете сами. Няма да я получите на готово и изчакването ще ви забави. Ще се случат непредвидени събития. В благоприятна позиция сте да се възползвате от тях.

Стрелец

На преден план ще излезе стар проект или спор, при който преди време не сте успели да докажете твърденията си. Сега вашите идеи не само ще бъдат потвърдени, но и приложени. Намерете подходящ начин и момент да си изискате съответното възнаграждение.

Козирог

Почти през целия ден ще се налага да прекъсвате текущата си работа, за да се занимавате с някакви извънредни битови задачи. Обстановката ще е напрегната, ще имате нужда от помощ. Затрудненията ви ще са свързани предимно с обезпечение, което не можете да си осигурите самостоятелно.

Водолей

Някой съвсем умишлено ще се опитва да ви слага „прът в колелата“. Ще избегнете конфликта, ако реагирате с усмивка и заложите на прословутото си нестандартно мислене. Ако се налага да пътувате тръгвайте без опасения, няма да имате сериозни затруднения.

Риби

Ще запомните този ден с няколко дребни изненади, които ще се случат. Очакванията ви няма да се оправдаят нито за лесните, нито за трудните занимания. Част от тях ще отпаднат, а друга част, за ваша радост, ще се получат без усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари