IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 14-20 януари

14 януари 2019 09 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 14-20 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Стартът на седмицата ще е сравнително успешен, но не се заблуждавайте, че през цялото време ще е така. Затруднения ще има и те ще са свързани с детайли по текущи задачи или текущи сделки. Проверявайте обстойно информацията, която получавате. Не е изключено умишлено да ви изпратят заблуждаващо известие. В любовните отношения ще има неясноти, които може да ви разтревожат. Спорен въпрос в семейството ще бъде повод за сериозни противоречия.

Телец

Ще се наложи бързо да решите дали да се занимавате с текущите проекти или да стартирате нов, който обмисляте още от миналата година. Преценете финансовия ефект от действията си. Моментът не е подходящ за допълнителни разходи. Ако можете да минете без тях значи сте в благоприятна позиция. Избягвайте проявите на инат и егоцентризъм в личен план. Не давайте поводи за ревност, независимо че ще сте обект на интерес от страна на представители на противоположния пол. Внимавайте къде стъпвате, съществуват предпоставки за травма.

Близнаци

На моменти ще изпадате в доста спорни ситуации и макар че подсъзнателно ще усещате, че позициите ви са правилни, няма да можете да се аргументирате убедително. Част от професионалните задачи ще ви затруднят. Установите ли, че не сте доволни от случващото се, значи имате нужда от промяна и на първо време е желателно да промените тактиката на действие. С уреждането на лични въпроси се справяйте сами, особено ако сте необвързани. Ако споделите колебанията си с приятел, когото считате за близък, може да ви вкара в сериозни неприятности. По-добре се доверете на интуицията си.

Рак

Събитията ще се развиват буквално в два коловоза, образно казано „черен“ и „бял“. Ако с нещо се справите бързо и лесно, то следващото ще изисква много повече усилия, отколкото сте предвидили. Приемете го като изпитание за издръжливостта си. Правилната тактика е да не се стресирате, да мислите бързо и да следвате правилата. Помнете, че емоциите са лош съветник. Не изпадайте в прекалена откровеност, за да не давате повод за клюки. Обмисляйте важните решения многопластово, отчитайки динамиката на обстоятелствата. Онова, което в конкретен момент ви изглежда правилно съвсем скоро може да придобие друг нюанс, но да нямате варианти за корекция.

10-те идеални двойки зодии за връзка и брак

Какви са различията на въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей?

Лъв

Неочаквано дори за самите вас ще разкриете някаква сериозна нередност или нарушение, което би предизвикало неприятни последствия. Запазете спокойствие, не вдигайте излишен шум и бъдете готови за промени, които ще засегнат не само вас, а и други участници. Някои ваши ангажименти може би ще отпаднат. Не е изключено да получите предложение за промяна на длъжността или работата като цяло. Не бързайте да приемате, след време ще съжалявате.

Дева

Обмисляйте много добре всички трансформации, които ви хрумват преди да предприемете някакви активни действия. Преценявайте обстойно крайните резултати, защото може да предизвикат финансови загуби. Взаимоотношенията с колегите на моменти може да са доста напрегнати, свързани с недоразумения и липса на координация. Изразявайте мнението си без опасения, думата ви ще бъде чута. Разговорите с нови партньори или клиенти често ще са твърде дълги, изтощителни и като цяло безрезултатни. Не се отказвайте от замислите си. Убедителни сте, ще постигнете целите си, ако сте и достатъчно последователни.

Везни

Бъдете повече наблюдателни и по-малко инициативни през тази седмица. Анализирайте чутото и видяното, вероятно ще забележите полезни подробности, които ще ви помогнат да се справите с ваша лична тревога. Участието ви в професионална дискусия ще бъде забелязано, ще ви спечели нови привърженици, но не и допълнителни възможности за изява. Роднини, разделени на два враждуващи лагера ще се опитат да получат одобрението ви. Запазете дистанция, особено ако спорът е свързан с материални придобивки.

Скорпион

Натоварването през тази седмица ще е по-високо от обикновено. Ще изникнат допълнителни задачи, които са напълно по силите ви, но времето на моменти ще ви притиска. Не се щадете, бъдете активни, действайте организирано и целенасочено, няма да съжалявате. Ще получите предполагаемите резултати почти незабавно и ще се почувствате доволни от себе си. За решения, свързани с финансови въпроси разчитайте повече на интуицията си, отколкото на чужди препоръки. В края на седмицата любовните отношения ще са източник на радост.

Стрелец

Професионалният живот ще е монотонен за разлика от личните преживявания, които ще са вълнуващи. Възможно е през тази седмица да се осъществи среща с влиятелна личност, която отдавна се опитвате да уредите. Ще успеете да презентирате интересен проект и да уговорите първоначалните условия за евентуално спонсорство. За всички свои хрумвания можете да разчитате на безрезервната подкрепа на близките си. Стар познат ще ви се отблагодари за добрина, сторена преди време и ще се реваншира подходящо.

Козирог

Ще се натъкнете на поредица дребни затруднения през тази седмица. Единственият начин да се справите е да запазите присъствие на духа и да се въздържате от нервни изблици. Разговор с приятел ще ви върне към миналото, настроението ви често може да е меланхолично, носталгично, песимистично. Мислете за бъдещето, не се вдълбавайте в спомени. Бъдете особено внимателни по време на пътуване, при попълване на документи и прилагане на нова информация в работата си. Тествайте решенията си и изработвайте повече от един вариант, за да спестите време.

Водолей

На работното място ще има нови задачи, предизвикващи дискусии. Участвайте активно. Предложенията ви може да изглеждат странни, но ще предизвикат интерес. Ще получите подкрепа точно оттам, откъдето най-малко очаквате. Финансовият резултат ще е по-различен от предварителните ви разчети. Въздържайте се от остри спорове с членовете на семейството. Не сте в състояние да оцените обективно аргументите им, които често ще са по-силни от вашите.

Риби

Преживяванията ще са разнообразни, вълнуващи и зареждащи. Не е изключено приятел отдалече да ви посети изненадващо. Ще се почувствате обнадеждени и значими. Същият човек може да ви предложи и начало на общ бизнес. Идеята си заслужава, но е рано да напускате актуалното си работно място. В състояние сте на този етап да координирате двете дейности успоредно. Семейните отношения може да са леко хладни, дистантни и конфликтни. Не предполагайте, а организирайте вечеря на четири очи извън дома, на която ще разберете какво се случва и как да оправите нещата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари