IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кармата, която ви очаква през 2019 г. (1 част)

15 януари 2019 15 40

Според вашия зодиакален знак

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

С идването на новата година всеки тайничко си пожелава да достигне нови висоти през следващите 365 дни. Има повече очаквания и се надява на промени в различни аспекти на живота му. Но дали е достатъчно силен, за да се справи с всичко това?

Някои хора вярват, че каквото и да правят, тяхната карма ги следва и те не могат нищо да променят. Но не е така. Ако променят някои свои навици и се обърнат към някои духовни практики, те могат да привлекат късмета и успеха на своя страна.

В превод от санскрит, думата карма означава действие. Хората, които вярват в кармата, смятат, че всяко действие си има своето последствие или противодействие.

Вижте каква карма ви очаква през новата година според вашата зодия:

1. Овен

Ще се успокоите поради влиянието на голямото лунно затъмнение на 21 януари. Ако все пак имате някакви терзания, потърсете причините не само в другите, но и дълбоко във вас, за да намерите и вътрешния си мир. Ако не се интересувате от звезди, обърнете се към астрологията, за да ви насочи как да направите някои лесни промени в ежедневието, с които ще се чувствате по-добре.

2. Телец

Ще има много промени, които се задават по пътя ви поради силното влияние на Планетата Уран. Ако имате партньор, той може да изпадне в по-мрачно настроение и това ще е изпитание за връзката ви. Трябва да му помогнете да пребори мрачните мисли. Дори и да имате проблеми, слънчевото затъмнение на 2 юли ще върне баланса в живота ви.

3. Близнаци

Животът се движи с много бързи темпове и в един момент вие ще започнете да изнемогвате и ще се наложи да наваксате. Намерете някакво решение за справяне със стреса. Ако мислите за миналото си, няма лошо, всичко е наред. Може би се нуждаете от позабравен приятел, с който да общувате както преди.

4. Рак

2019 г. може би ще бъде една от най-добрите ви. Очакват ви положителни промени, които ще осмислят живота ви. Слънчевото затъмнение, което се очаква на 2 юли, ще ви донесе спокойствие. Бъдете оптимисти и не ставайте прекалено алчни, съветват астролозите.

5. Лъв

За вас годината е започнала с малко безпокойство. Не се притеснявайте толкова много, защото 2019 година ви обещава онова, на което сте се надявали най-много през изминалата. Просто имайте търпение. Хубавите неща стават по-бавно.

6. Дева

Ще има доста промени, но нека това да не ви притеснява. Те няма да ви се отразят негативно, напротив. Всичко ще е в положителна насока. Ако сте без гадже, имате големи шансове за нова връзка или възраждане на стара, приключила не по ваше желание.

Останалите знаци очаквайте утре в Tialoto.bg

Седмичният ви хороскоп за 14-20 януари

Домовете в астрологията – какво значение имат за знаците? (1 част)

Домовете в астрологията – какво значение имат за знаците? (2 част)

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

titia ( преди 5 години )
iskam si liubimia goliam bliznak , realno , a ne s tulkuvania. iskam go ne slujebno , ne s politi4eski nameci a 4ove6ki s cialata liubov na sveta za dvama ni. za cial jivot , zaedno , a ne samo v neta.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар