IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кармата, която ви очаква през 2019 г. (2 част)

16 януари 2019 15 40

Стрелците да действат по-разумно

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

С идването на новата година всеки тайничко си пожелава да достигне нови висоти през следващите 365 дни. Има повече очаквания и се надява на промени в различни аспекти на живота му. Но дали е достатъчно силен, за да се справи с всичко това?

Някои хора вярват, че каквото и да правят, тяхната карма ги следва и те не могат нищо да променят. Но не е така. Ако променят някои свои навици и се обърнат към някои духовни практики, те могат да привлекат късмета и успеха на своя страна.

В превод от санскрит, думата карма означава действие. Хората, които вярват в кармата, смятат, че всяко действие си има своето последствие или противодействие.

След като ви представихме каква карма да очакват първите шест знаци от зодиака, ето и останалите:

7. Везни

През тази година трябва да вземете важно решение за вашата любов. Бъдете търпеливи и продължете да работите върху връзката си, за която мечтаете. Така ще достигнете до някакъв вътрешен мир. Ще имате леки смущения в ритъма на работното място, но те няма да бъдат сериозни.

8. Скорпион

Внезапните промени в началото на годината ще ви объркат плановете и ще ви накарат да преосмислите някои отношения. Не прибързвайте с необмислените действия, изчакайте да минат още няколко месеца и сами ще откриете как да се справите. Мислете по-оптимистично и годината ви ще бъде идеална.

9. Стрелец

Годината ще е напрегната, затова се отпуснете. Имате много идеи. Насочете цялата си енергия към тяхното осъществяване и ще успеете. Всичко, от което се нуждаете за това, е разум. Не се отказвайте и от плановете си през старата година, може би ще ги осъществите.

10. Козирог

Ако сте обвързани, доверието е вашата карма. Ще имате увереност в половинката и членовете на семейството. От друга страна ще съумеете да затвърдите приятелствата, на които държите. Контролирайте емоциите си, за да нямате излишни нерви.

11. Водолей

Импулсивните действия не ще ви донесат хубави последствия. През тази година ще установите, че сте склонни да действате импулсивно, което определено не ви е от полза. Може да се почувствате като в капан през първите месеци, от който трябва да избягате по-скоро. С идването на лятото ще се справите с предизвикателствата.

12. Риби

Опитайте да изразявате по-често онова, което мислите. Не задържайте нищо в себе си, защото само ще привличате лоша карма. Очаква ви нова възможност за работа или допълнителен доход. Не се чудете, а ги приемайте, защото със сигурност ще се справите с натоварването.

Четете още:

Кармата, която ви очаква през 2019 г. (1 част)

Какво ви очаква през 2019 г. в любовта? Вижте хороскопа си!

По какво се различават земните знаци Телец, Дева и Козирог?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари