IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годината на Жълтата Земна Свиня: Куче

16 февруари 2019 15 15

Какво ви чака през 2019?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Родените в годината на Кучето са хора неспокойни. Те непрекъснато откриват и анализират собствените си грешки и се стремят да направят нещата по-добре. Те са предани, добронамерени и услужливи. Неуспехите дълбоко ги разстройват, плашат, огорчават. Когато са разтревожени може да провокират конфликт, но както бързо се ядосват, така бързо им минава. Не им хрумва, че може да са казали нещо обидно на събеседника си и после се чудят защо някой е сърдит и ги отбягва. Хората Кучета са щедри, широко скроени, готови да се извинят, да поискат прошка и много бързо успяват да изгладят недоразуменията.

Грижовни са и това ги прави още по-чаровни, стига да не превърнат грижата си в деспотизъм.

За професионалния си напредък хората Кучета трябва да разчитат само на себе си. Не бива да залагат на чуждо съдействие или на това някой техен приятел, влиятелна личност, да „каже две добри думи“ за тях. Вместо да попаднат на по-добро работно място ще попаднат в коварен капан, от който няма излизане.

Що се отнася до финансите, те ще разполагат с достатъчно пари за ежедневните си нужди, но не и за скъпи покупки, разкош и екзотични пътешествия. Ако се ограничат в рамките на постъпленията и отделят запаси, макар и минимални, в средата на годината ще могат да си позволят разходи, свързани с повишаване на квалификацията им. Именно благодарение на новите придобити знания биха могли да се конкурират за по-високоплатена работа. Възможностите за такава ще са случайни и хората Кучета ще се възползват от тях, ако са достатъчно бдителни, инициативни и търсят оферти самостоятелно.

Необвързаните хора Кучета могат образно казано да се разпределят в две групи: такива, които са готови за съвместен живот и такива, които твърдо са решили, че трябва още известно време „да си поживеят“.

За първите е препоръчително да не се хващат за всяка своя връзка „като удавник за сламка“, защото вместо щастливо семейство може да си осигурят сълзлива раздяла.

Вторите пък трябва да имат предвид, че в годината на Земната Свиня не е желателно да създават хаотични връзки, да се впускат в низ от срещи и раздели, защото може да попаднат на истински подходяща личност, която да остане дълбоко разочарована от безотговорното им поведение.

Единствената препоръка за семейните Кучета е, че не бива да пренасят служебните проблеми у дома и обратно. В техен интерес е да използват работното място за разгръщане на способностите си, а семейното огнище за възстановяване на силите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари