IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да приготвим: Кашкавалено руло с пилешко и манголд

16 март 2019 06 00

Вкусно, бързо и много лесно

Снимка: Wellcometomykitchen

Снимка: Wellcometomykitchen

Необходими продукти:

400 г Гауда или качествен кашкавал

4 яйца

3 с. л. с връх кисело мляко

За плънката:

500 г пилешки пържоли от бут с кожата

1 връзка манголд(сигурно ще стане и със спанак)

100 г суров бекон на тънки слайсове

1 глава лук

2 скилидки чесън

4-5 лъжици зехтин

сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

В купа разбиваме яйцата и млякото, добавяме настърганата гауда и разбъркваме добре. Изсипваме сместа в застланата с хартия за печене тава на фурната и печем до порозовяване в добре загрята фурна.

Докато се пече блатът приготвяме плънката. Всички продукти без бекона се слагат в блендер и се смилат. Изваждаме блата и разстиламе плънката, отгоре нареждаме бекона и завиваме на руло.

Връщаме рулото във фурната и печем 30 минути покрито с алуминиево фолио и 10 минути без него, за да се запече добре. Ами това е, просто, лесно и ужасно вкусно.

Източник: Wellcometomykitchen

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари