IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 март

19 март 2019 06 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Чувството за хумор ще ви предпази от всички проблеми. Успех ще постигнете почти навсякъде – в офиса, в обществени участия, преговори, публични изяви. Ако водите съдебни дела, ще се решат във ваша полза.

Телец

Всички контакти с представителите на противоположния пол ще бъдат особено успешни и обещаващи. Обърнете внимание на идеите и предложенията, които споделят с вас колегите или приятелите. Дори най-невероятните може да се окажат печеливши.

Близнаци

Ще успеете да довършите нещата, за които не ви е стигнало времето предишните дни. С колегите и шефовете ще комуникирате непосредствено и ползотворно. Не си насрочвайте любовни срещи, днес сте по-скоро прагматични, отколкото романтични.

Рак

Дори в най-скучните занимания ще намерите възможност за творческа изява. Каквото и да се случи, отстоявайте решенията си, не променяйте плановете и не се самозабравяйте от постигнатите успехи.

Лъв

Работоспособни сте и много изпълнителни. Не се престаравайте и преуморявайте, защото може да се изнервите и да станете агресивни. Потърсете квалифицирана консултация, ако трябва да уреждате въпроси, свързани с наследства, лихви и дивиденти.

Дева

Ще съумеете да покажете деловите си качества, добра организация и творчески заряд. С каквито и трудни задачи да ви натоварят, ще се справите. Покрай всичко останало ще помогнете на колегите да се справят с техните затруднения, но не очаквайте от тях прояви на безкористна благодарност.

Везни

Ще се наложи да впрегнете целия си потенциал и много бързо да реагирате на новостите. От друга страна ежедневните ангажименти ще са доста и на моменти ще раздвоявате вниманието си. Това ще ви затрудни, ще е подходящо да потърсите помощ, за да не закъсате със сроковете.

Скорпион

Ще трябва да отделите време за попълване на професионалните си познания с последните новости в областта. Много е важно да сте концентрирани, защото може да загубите или унищожите важни документи. Не започвайте реализацията на нови идеи, нямате достатъчно време, енергия и ресурси.

Стрелец

Ще се случат разни недоразумения и не чак дотам приятни изненади. Ще се сблъскате с дребни, но изнервящи проблеми. На всичкото отгоре партньорите и колегите може да се опитат да ви рекетират, за да приемете условията им. Не отговаряйте на провокациите, ако усещате, че ще се стигне до остър сблъсък.

Козирог

Не започвайте деня с рутинни задължения, по-добре е да се заемете с нещо ново, необикновено. Но бъдете внимателни, може да допуснете грешки, които сериозно да се отразят на професионалните ви позиции. Трябва да се подготвите за някои близки събития. Разпределете времето и парите си.

Водолей

Всички днешни събития ще бъдат следствие от нещо предишно, няма начин да ги избегнете. Най-добре ще е да завършите вече започнати проекти или да подредите документацията си. Не всички контакти ще ви бъдат интересни, някои от тях така ще ви натоварят, че ще ви е нужно уединение.

Риби

Приятелите ще ви помогнат да напреднете в професионалната сфера. Ще получите подкрепа от влиятелни хора на много високо ниво. Ако сте подавали документи към официални инстанции ще получите точни и удовлетворяващи отговори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари