IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те зодии, на които все другите са им виновни

11 април 2019 14 50

Тези знаци не обичат да поемат отговорност

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Човешките същества не са безгрешни. Често пъти ние просто не можем да се справим с последиците от нашите действия и ако сме достатъчно незрели, се свиваме нервно, надявайки се никой да не разбере факта, че сме виновни.

И все пак има един тип хора, които имат склонността редовно да обвиняват другите за нещо, за което би трябвало те самите да носят отговорност. Това е наистина досадна черта от характера, която до голяма степен зависи и от зодията на човек.

Вижте кои са 5-те знаци в астрологията, които обичат да обвиняват другите за собствените си недостатъци:

1. Водолей

Хората от тази зодия просто не могат да си признаят, че е възможно да са сгрешили. Те изобщо не допускат, че биха могли да са направили нещо, което да е обидило, наранило или объркало плановете на отсрещната страна. Човекът Водолей не намира вина у себе си, а ако някой го обвини в нещо, той ще пренебрегне думите му, приемайки ги за някакво объркване. В същото време Водолеят обвинява другите за всичко погрешно в живота му.

2. Близнаци

Близнаците обичат нещата/събитията да са удобни за тях самите. Когато сгрешат, те или отклоняват темата, или казват, че не е истина, или обвиняват някой друг за случилото се. Когато възникне конфликт, те винаги гледат да се измъкнат невредими и да прехвърлят отговорността на друг. Ако сте зодия Близнаци, има голяма вероятност да не сте съгласни с написаното, вие просто винаги сте правите!

3. Дева

Мнозинството представители на Дева се имат за съвършени. Те смятат, че всичките им решения са правилни, че всичките им планове са перфектни и че ако нещо се е объркало в живота им, то не е по тяхна вина. Логично – ако нещата не се движат по плана на Девата, то някой друг е оплескал работата. Добре известно е, че Девите са перфекционисти и че никога не могат да приемат, че нещо се е объркало заради тях самите.

4. Козирог

Хората от този знак не обичат да чуват, че са направили нещо погрешно, че са наранили друго човешко същество и т. н. Те веднага измислят начин да се измъкнат от това чувство, че са отговорни за някаква/нечия беда, вреда или тъга. Козирогът обвинява другите като защитна реакция. Той е склонен да демонстрира презрение към хората, просто защото вътрешно е убеден, че ги превъзхожда.

5. Рак

Когато става дума за обвиняване на другите, Ракът е виртуоз. Той абсолютно никога няма да признае грешките си. Човекът Рак дори е склонен да предприеме действия, за да докаже чуждата вина, само и само, за да убеди хората, че е безупречен и отговорен човек. Вътрешно в себе си обаче, той е уплашено дете, което знае, че е направило беля и гледа да прикрие следите. Той просто не може да приеме, че е направил грешка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари